Tefal Actifryers

Tefal Actifryers

Tefal ActiFryTefal is na Philips de grootste aanbieder van heteluchtfriteuses. Op het moment zijn er een stuk of 11 verschillende modellen en er wordt nog hard gewerkt aan nieuwere modellen. Zonder gebruik te maken van frituurvet of olie kan je in korte tijd een heerlijke maaltijd op tafel zetten. Naast gewoon friet of snacks, is het ook mogelijk om vlees, vis of groente te bakken, grillen of op andere manier klaar te maken. Het unieke van de Tefal Actifryers is dat er een pendelarm is bevestigd die automatisch keert waardoor de inhoud automatisch wordt omgedraaid. Op deze manier kan je gezond, lekker en snel koken op een leuke en gemakkelijke manier.

De Actifryer is gemakkelijk schoon te maken en de binnenpan is uitneembaar en heeft een keramische anti-aanbaklaag. Daarnaast zijn de onderdelen vaatwasser bestendig.(Dit gaat om de binnenpan, pendelarm, deksel, lepeltje en het snackmandje). De deksel gaat automatisch open en het apparaat is voorzien van een LCD scherm en schakel automatisch uit na gebruik. Ook zit er een timer op het apparaat die er voor zorgt dat je een seintje krijgt wanneer je eten klaar is!

Welke Tefal Actifryers zijn er allemaal?

Tafel heeft verschillende modellen van haar Actifryers. Een aantal Actifryers hebben we op een rij gezet. Bekijk hier de actuele kortingen en modellen van de Tefal Actifryers!

Naast de verschillende Actifryers heeft Tefal ook losse mandjes te koop.