Home Tefal Actifry Express XL

Tefal Actifry Express XL

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Wat is een Tefal ActiFry Express XL

De Tefal Actifry Express XL is een Airfryer van het merk Tefal. Tefel is een degelijk merk en produceert al jaren verschillende keukenmachines. De Airfryer is een frituur welke in plaats van frituurvet gebruik maakt van een nieuwe technologie, namelijk de Actifry-technologie. Deze manier van frituren maakt het frituren een stuk gezonder en minder vet!

Voordat de keuze gemaakt kan worden willen wij je eerst laten zien welke Tefal ActiFry Express modellen er zijn. Hieronder staan ze kort weergeven.

Tefal Actifry Express XL AH9518
Deze heteluchtfriteuse van Tefal wordt geleverd in de kleur zwart. Het vermogen is 1550 watt, wat iets hoger is dan dat van de FZ7510. Dit model heeft inhoud voor ongeveer zes personen. De mandinhoud is tot 1,5 kg. De consumenten adviesprijs is €249,95.

Tefal Actifry Express XL FZ7510
Volgens Tefal is de Tefal ActiFry Express XL de snelste heteluchtfriteuse van Tefal. Beide express modellen zijn voorzien van een timer, uitneembare binnenpan, ActiFry-technologie, kijkvenster en een transparante deksel. Het verschill met de AH9518 is dat dit model een kleinere uitvoering is. In plaats van voor 6 personen is deze Airfryer voor 4 personen en is het vermogen van de pan 1400 watt in plaats van 1550 watt. De capaciteit van de pan is 1kg. De consumentenprijs van deze Actifry is €199,95.

Wil je de Tefal Actifry Express XL goedkoop kopen?

Wij van Airfryer vergelijken zoeken voor jou de beste Airfryers uit voor de goedkoopste prijs! Kijk op onze verschillende pagina’s voor de goedkoopste Airfryers voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Heb jij je ideale Airfryer gezien, bestel hem dan, zodat je morgen kunt genieten van een gezonde maaltijd uit de frituur! Trakteer je gezin!

Hoe lang moet bepaald voedsel in de Tefal Actifry Express XL

Voor meer informatie over de baktijden van verschillend voedsel willen we je doorverwijzen naar deze pagina. Hier hebben we kort uitgeschreven wat de baktijden zijn en op welke temperatuur je de Airfryer daarvoor moet zetten. Eetsmakelijk![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_cta h2=”Tefal ActiFry Express XL AH9518″ h4=”€282,49″ txt_align=”center” add_button=”bottom” btn_title=”Koop hier je ActiFry!” btn_style=”classic” btn_color=”primary” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.airfryervergelijken.nl%2FTefal-actifry-express-xl-1||target:%20_blank”]Actifry xl 1De Actifry Express XL is de snelste heteluchtfriteuse van Tefal[/vc_cta][vc_cta h2=”Tefal ActiFry Express FZ7510″ h4=”€178,60″ txt_align=”center” add_button=”bottom” btn_title=”Koop hier je ActiFry!” btn_style=”classic” btn_color=”primary” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.airfryervergelijken.nl%2Fbol-actifry-express-small||target:%20_blank”]De Actifry Express XL is de snelste heteluchtfriteuse van Tefal[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]