Russell Hobbs Purifry

Russell Hobbs Purifry

Russell Hobbs is een bedrijf dat gespecialiseerd is in huishoudelijke apparaten die zijn voorzien van het mooiste design en de nieuwste technieken. Naast alle gadgets en innovatieve producten is sinds kort ook de Purifry op de markt gekomen. De Purifry is een heteluchtfriteuse waarmee je gezond kunt frituren!

Review:

Onlangs heeft Airfryervergelijken.nl een review geschreven over het model: Russell Hobbs 20810-56 Purifry Health Fryer – Hetelucht friteuse. Lees hem hier.

Modellen Russell Hobbs

Russell Hobbs heeft op dit moment twee Purifry modellen. Onderstaand staan ze kort toegelicht. Voor meer informatie over het specifieke model, kan er geklikt worden op de naam van het product.

Russell Hobbs – Purifry Health Fryer 20810-56
Deze Purifry heeft een inhoud van 2 liter en een vermogen van 660 Watt. Super strak design voor en werkt goed! Neem snel een kijkje!

Russell Hobbs 21840-56 Purifry – Hetelucht friteuse
Ook deze Purifry dient zijn doelen, namelijk gezond frituren! Deze krachtige versie van de Purify heeft een vermogen van 1230 Watt en een inhoud van 3 Liter.

Gezond frituren met Russell Hobbs

Net als met de andere heteluchtfriteuses kan je gezonder frituren met een heteluchtfriteuse. Je frituurt in de meeste gevallen tot met wel 80% minder vet!

Schoonmaken van de Purifry

Het is gemakkelijk om de Purifry schoon te maken en schoon te houden! De hittebestendige mand is vaatwasserbestendig net als de scheidingswand.