Home Rommelsbacher Air fryer

Rommelsbacher Air fryer

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Rommelsbacher Air fryer

Rommelsbacher is een Duits bedrijf en is ooit opgericht in 1928. Het bedrijf is erg bekend geworden met hitteplaten van het merk Robusta. Vervolgens is Rommelsbacher zich gaan richten op producten die gebruikt kunnen worden voor koken. Sinds kort is Rommelsbacher ook begonnen met het ontwikkelen van heteluchtfriteuses en zo ontstond de Hot Air Fryer FRH1400. Dit is momenteel het enige model dat door Rommelsbacher wordt aangeboden.
Rommelsbacher Air fryer

Hetelucht – Hot Air Convection Technology

In tegenstelling tot de andere heteluchtfriteuses maakt de Air fryer van Rommelsbacher gebruik van de zogenoemde innovatieve Hot Air Convection Technology. Met deze technologie bespaar je tijd en energie bij het berijden van jou favoriete maaltijd.

Rommelsbacher Air fryer – FRH 1400

Los mandjeMomenteel is het enige model heteluchtfriteuse van Rommelsbacher de Air fryer FRH 1400.
De kleur is wit en het mandje wordt standaard geleverd met een scheidingswand voor in het mandje. Zo kun je gemakkelijk je snacks en friet scheiden. Het mandje is vierkant en goed ruim! De inhoud is twee liter en je kunt het gehele mandje met voorkant en al er uit halen. Ook kan je door middel van een knop het mandje loskoppelen van de voorkant van de Air fryer waardoor je alleen het mandje nog vast hebt.

Eigenschappen

– Innovatieve Hot Air Convection technologie
– Het mandje is uit de Air fryer los te halen
– Een dubbele coating laag die niet plakt
– Touch display met led lampjes
– 5 voorgeprogrammeerde programma’s en voorverwarm instellingen
– Zelf in te stellen temperatuur tussen de 65 en 200 graden.
– Timer tot 30 minuten.
– Dubbel veiligheid systeem.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_cta h2=”RommelsbacherAir fryer” txt_align=”center” add_button=”bottom” btn_title=”Bekijk hem hier!” btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-thumbs-up” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.airfryervergelijken.nl%2Frommelsbacher||target:%20_blank|” btn_button_block=”true” btn_add_icon=”true” btn_custom_onclick=”true”]

Rommelsbacher Air fryerRommelsbacher Air Fryer.
– Inhoud – 2 liter
– 1400 watt
– Hot Air Convection technology

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]