De Philips Avance Airfryer?

De Philips Avance Airfryer is de bestverkochte Airfryer van dit moment. Wij hebben deze Airfryer getest, wat wij er van vonden lees je in deze review. Net als alle andere Philips Airfryers is deze airfryer voorzien van de Rapid-Air technologie. Deze technologie is door Philips ontwikkeld en zorgt ervoor dat de Philips Avance Airfryer er telkens in slaagt om voedsel op de perfecte manier te bereiden.

 

De Philips Viva Airfryer is op dit moment één van de populairste airfryers. Deze Philips airfryer is voorzien van de door Philips ontwikkelde Rapid-Air technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de Philips Viva Airfryer in staat is om op de juiste manier voedsel te bereiden. Dankzij deze technologie is het voedsel altijd warm, zonder dat er voedingsstoffen verloren gaan.

De Philips Viva Airfryer is het instapmodel van de Philips-lijn. Het Viva model kenmerkt zich door een capaciteit van 800gr. Dat is in de meeste gevallen voldoende voor 1-2 personen. Gezinnen van 3 of meer personen zullen bij het bakken van patat merken dat de ruimte tegen valt. Voor het bakken van snacks heeft de Philips Viva Airfryer ruimte genoeg.

De Philips Viva Airfryer kent veel overeenkomsten met zijn grote broer, de Philips Avance Airfryer. De Airfryer oogt luxe, ziet er solide uit en voelt stevig aan. Details als het opbergvak voor het stroomsnoer maken de airfryer compleet. Philips verdient dan ook een compliment op het gebied van design en functionaliteit.

Welke modellen kent de Philips Viva Airfryer?

Philips heeft verschillende versies van de Viva Airfryer uitgebracht. Wij hebben slechts één variant getest, de HD9220/20 airfryer. Het verschil tussen alle Airfryers uit de Viva-lijn zit hem in; de kleur of de uitrusting(digitaal scherm). Het formaat van de airfryers uit de Viva-lijn zijn hetzelfde. Klik op de onderstaande links om het verschil tussen de airfryers te ontdekken. 
Viva Airfryer HD9220/20

Viva Airfryer HD9229/20
Viva Airfryer HD9220/50
Viva Airfryer HD9230/20
Viva Airfryer HD9230/50
Viva Airfryer HD0225/50

Specificaties van de Philips Viva Airfryer

De Viva Airfryer is eenvoudig in gebruik en zoals eerder benoemd is de kwaliteit uitstekend. De Airfryer heeft een vermogen van 1400 watt, een 30 minuten timer, temperatuurbeheer, receptenboekje en heeft vaatwasser bestendige onderdelen die eenvoudig schoongemaakt kunnen worden.

Let op! De Viva Airfryer heeft speciale accessoires die alleen goed passen in de Viva versie en niet in de Avance Airfryer! Houd hier dus rekening mee.

Wil je de Philips Viva Airfryer kopen?

Er zijn regelmatig kortingen beschikbaar om de Viva Airfryer goedkoop te kopen. Momenteel kun je de Airfryer met 22% korting kopen bij bol.com. Bekijk deze pagina regelmatig om de goedkoopste Philips Viva Airfryer te vinden!