Home Recepten Tosti Totali

Tosti Totali

0
Tosti Totali

Tosti Totali voor 2 personen

In dit recept leggen we uit hoe je een knapperige Tosti Totali uit de Airfryer kunt klaarmaken. Bekijk ook de tip onder aan de pagina!
Ingrediënten
– 4 boterhammen (wit of bruin)
– 1 Tomaat
– Italiaanse kruiden
– 2 plakken kaas
– 2 plakken salami
– 2 plakken ham
– 2 plakken ananas
– Mozzarella
– Pesto

Hoe maak je de Tosti Totali klaar?

Tosti TotaliVerwarm de Airfryer op 200 graden. Leg twee sneetjes brood neer en snijd ondertussen de tomaat en mozzarella in plakjes en de ananas in twee helften. Pas wel op voor de tomaat en de ananas, door het vocht wordt deze namelijk erg warm! Leg nu op de twee boterhammen een plak kaas, een plak salami twee halve ananassen, twee plakjes tomaat en daarop twee plakken mozzarella. Tot slot strooi je er wat Tosti TotaliItaliaanse kruiden op en leg je het plakje ham boven op het geheel. Doe nu de overige twee boterhammen bovenop de belegde boterhammen en stop ze wanneer de Airfryer op temperatuur is voor ongeveer 5 a 6 minuten in de Airfryer. De Mozzarella smelt lekker in de tosti!

Saus
Lekkere sausjes die je bij deze tosti lekker kunt eten zijn Ketchup, Curry, Chili of Samba saus. Maar ook zonder sausjes is dit een lekkere tosti om van te genieten!

Tips
Je kunt gebruik maken van een rooster of een dompelaar om de Tosti Totali goed plat te drukken. Hierdoor kan je ook in de Airfryer er voor zorgen dat je tosti de gewenste knapperige randjes krijgt!