Tosti met Salami, Pesto en Mozzarella

Tosti met Salami, Pesto en Mozzarella voor 2 personen

In dit recept leggen we uit hoe je een knapperige Tosti met Pesto en Mozzarella uit de Airfryer kunt klaarmaken. Bekijk ook de tip onder aan de pagina!
Ingrediënten
– 4 boterhammen (wit of bruin)
– 1 Tomaat
– Italiaanse kruiden
– 2 plakken kaas
– 2 plakken salami
– Mozzarella
– Pesto

Hoe maak je de Tosti met Salami, Pesto en Mozzarella klaar?

Tosti met Salami, Pesto en MozzarellaVerwarm de Airfryer op 200 graden. Leg twee sneetjes brood neer en besmeer ze met Pesto tot de boterhammen helemaal bedekt zijn. Snijd ondertussen de tomaat en mozzarella in plakjes. Pas wel op voor de tomaat, door het vocht wordt deze namelijk erg warm! Leg op de besmeerde boterham met pesto een plak kaas en salami. Dan om en om een plakje mozzarella en tomaat en bestrooi het geheel met wat italiaan kruiden. Doe nu de overige twee boterhammen bovenop de belegde boterhammen en stop ze wanneer de Airfryer op temperatuur is voor ongeveer 5 a 6 minuten in de Airfryer. De Mozzarella smelt lekker in de tosti!

Saus
Lekkere sausjes die je bij deze tosti lekker kunt eten zijn Ketchup, Curry, Chili of Samba saus. Maar ook zonder sausjes is dit een lekkere tosti om van te genieten!

Tips
Tosti met Salami, Pesto en Mozzarella Je kunt gebruik maken van een rooster of een dompelaar om de Tosti met Salami, Pesto en Mozzarella goed plat te drukken. Hierdoor kan je ook in de Airfryer er voor zorgen dat je tosti de gewenste knapperige randjes krijgt!