Tosti met kip en courgette uit de Airfryer

Tosti met kip en courgette uit de Airfryer

Als variant op de eerdere recepten van de tosti is er nu de Tosti met kip en courgette uit de Airfryer. Dit recept is voortgekomen uit het gerecht: “Kip quiche met courgette” en kan gemaakt worden van de restjes van de quiche.

Ingrediënten voor vier personen
– 8 sneetjes brood (Wit of bruin).
– 4 plakken jonge kaas. (Die de hele boterham bedekken).
– Halve courgette
– 150 gram kipfilet.
– Peper
– Zout

Hoe maak je de tosti met kip en courgette uit de Airfryer klaar?

kip courgette
kip courgette

Verwarm de Airfryer voor op 200 graden. Pak vier boterhammen en leg op iedere boterham een plak kaas. Indien je niets over hebt van de kip Quiche met courgette, Snijd je daarna de kipfilet in stukjes en bak deze op in een pan voor ongeveer drie minuten doe er naar wens wat peper en zout bij. Ondertussen kan je de courgette schoonmaken, schillen en in stukjes snijden. Stop na de drie minuten de courgette stukjes in de pan en bak het geheel nog 8 minuten.

kip courgette kaas boterhamVerdeel het mengsel van kip en courgette over de vier boterhammen en plaats de overgebleven vier boterhammen bovenop de bedekte boterham. In de Airfryer Avance kunnen ongeveer twee tosti’s tegelijk, en is afhankelijk van het formaat brood. Na ongeveer 5 minuten heb je een heerlijke knapperige tosti met kip en courgette uit de Airfryer.

Welke saus is hier lekker bij?
Ketchup of Curry is erg lekker bij tosti’s! Eetsmakelijk!

Tosti kip met courgette
Tosti kip met courgette