Home Recepten Tortilla gehaktlasagne uit de Airfryer

Tortilla gehaktlasagne uit de Airfryer

0
Tortilla gehaktlasagne uit de Airfryer

Tortilla gehaktlasagne uit de Airfryer

Ingrediënten voor twee pannetjes
– 300 gram gehakt
– 6 tortilla wraps
– Crème fraîche
– Tortilla saus (pittig)
– Geraspte kaas
– Prei
– Bosui
– Tomaat

Hoe maak je Tortilla gehaktlasagne uit de Airfryer klaar?

Verwarm de Airfryer voor op 180 graden. Was de prei, tomaat en bosui en snijd het in kleine ringen. De tomaat snij je in kleine blokjes. Bak het gehakt rul en wanneer het gehakt rul is doe je de prei en bosui bij het gehakt. Bak het geheel nog ongeveer 3 minuten en zet ondertussen de ovenschaaltjes klaar.

Tortilla bodemNu de voorbereidingen zijn getroffen kan je aan de slag met de tortilla’s. Bedek de bodem van de ovenschaal met tortilla en smeer de bodem in met een laagje Crème fraîche. Giet er ook een beetje tortilla saus op en smeer het over de gehele bodem. Bedek deze laag weer met tortilla en verdeel over deze laag het gehakt met prei en bosui. Verdeel ook de tomaatblokjes op deze laag en giet de resterende saus over het gehakt.

Tortilla aandrukkenSmeer nu de laatste tortilla laag in met Crème fraîche en leg deze met de Crème fraîche naar beneden op het gehakt en druk het geheel even aan.

Strooi vervolgens de geraspte kaas over de tortilla heen zodat er een laagje kaas op ligt. Dit smelt tot een krokant kaaslaagje wat de Tortilla gehaktlasagne helemaal af maakt!

Wanneer de ovenschaaltjes klaar zijn moeten ze ongeveer 6 minuten in de Airfryer. Je kan ze er iets langer indoen indien de kaas nog niet helemaal goed gesmolten is. Geniet van deze tortilla gehaktlasagne!

Eet smakelijk!Tortilla gehaktlasagne