Pizzabroodje uit de Airfryer

Pizzabroodje uit de Airfryer

Ingrediënten voor twee personen
– 2 Italiaanse bollen.
– 4 plakjes salami
– 1 bolletje mozzarella
– 1 Tomaat
– Kruidenboter
– Geraspte kaas

Hoe maak je een Pizzabroodje uit de Airfryer?

Pizzabroodje uit de AirfryerVerwarm de Airfryer voor op 180 graden en snijd onder het opwarmen de tomaat in plakjes, de mozzarella in plakjes en de italiaanse bollen door midden. Smeer de kruidenboter op iedere helft zodat het goed bedekt is. Leg op iedere helft een plakje salami en leg op ieder halve broodje ongeveer 2 plakjes mozzarella en twee plakjes tomaat. Tot slot strooi je er wat geraspte kaas overheen.

Pizzabroodje uit de AirfryerStop de twee helften te gelijk in de Airfryer en wacht ongeveer vijf minuten. Daarna kun je de andere twee helften er in stoppen. Het resultaat is een heerlijk zelfgemaakt pizzabroodje uit de Airfryer!

Eet smakelijk!

Aangezien de bovenste helft van de Italiaanse bollen iets rond afloopt, kan het zijn dat het broodje schuin komt te liggen en de kaas er wat af druipt. Wij raden daarom aan om de Airfryer bakplaat te gebruiken! Indien je alleen in het bezit bent van een mandje, kan je voordat je de bovenkant belegd nog een stukje van de top afsnijden zodat het vlak wordt. Op deze manier kan je voorkomen dat het broodje begint te rollen in de Airfryer.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.