Home Recepten De perfecte Airfryer bittergarnituur

De perfecte Airfryer bittergarnituur

0
De perfecte Airfryer bittergarnituur
SONY DSC

De perfecte Airfryer bittergarnituur

Net als bij de perfecte bitterballen uit de Airfryer raden we aan om speciale bittergarnituur te maken waarbij op de verpakking het icoontje staat van de Airfryer. In de meeste gevallen zijn dit ovenvarianten van de bekende bittergarnituur verpakkingen.

De reden dat de speciale verpakkingen beter werken dan de normale bittergarnituren is omdat bedrijven als Kwekkeboom en Mora de snacks speciaal hebben ontwikkeld voor in de oven en in de Airfryer. De snacks zoals de kroketten en bamischijven zijn al iets donkerder van kleur waardoor ook dit soort snacks de perfecte kleur krijgen.

Hoe maak je de perfecte Airfryer bittergarnituur klaar?
Verwarm de Airfryer voor op 200 graden. Wanneer de Airfryer op temperatuur is, open je de verpakking met oven/airfryer bittergarnituur en stop je ze in de Airfryer. Zet de timer op 9 minuten en als de timer af gaat kan je heerlijk genieten van deze perfecte Airfryer Bittergarnituur. Onder het wachten kan je eventueel een aantal sausjes klaarzetten.

Na negen minuten komen de snackjes  goed gekleurd, krokant en vol smaak uit de Airfryer.

Welke sausjes kan ik gebruiken?
Perfecte Airfryer Bittergarnituur met saus

Op de foto zijn mayonaise, chilisaus en mosterd te zien. Natuurlijk zijn alle gewenste sausjes mogelijk bij het bittergarnituur. Iedereen heeft uiteraard zijn of haar eigen smaak. Goede alternatieven zijn ketchup, curry, knoflooksaus, sambasaus of appelmoes.