Home Recepten Oreo brownie cheesecake uit de Airfryer

Oreo brownie cheesecake uit de Airfryer

0
Oreo brownie cheesecake uit de Airfryer

Oreo brownie cheesecake uit de Airfryer

In dit recept leggen we uit hoe je de Oreo brownie cheesecake uit de Airfryer klaar kunt maken. Dit recept komt van Mandy die lid is van de Facebookpagina. Hartelijk dank!

Ingrediënten
– browniepak
– 300 gr monchou
– 160 gram suiker
– 2 eieren
– 1 zakje vanille suiker
– Bakvorm ongeveer 10-15×20 cm
– 2 rollen oreokoekjes

Hoe maak je een Oreo brownie cheesecake uit de Airfryer klaar?

Oreo brownie cheesecake Allereerst verwarm je de Airfryer voor op 155 graden. Vervolgens bereid je de brownies voor zoals deze op het pak staan beschreven. Giet het browniemengsel in de bakvorm. Leg vervolgens de koekjes in nette rijtjes naast elkaar op het mengsel. Bewaar wel 7 koekjes die je later kunt verkruimelen.

De volgende stap is het het mengen van de monchou en suiker. Pak hiervoor een schone bak en meng het tot het beslag glad is. Voeg dan de eiren en vanillesuiker toe en roer het geheel goed door. Wanneer het mengsel klaar is giet je het over het browniemengsel in het bakblik. Verkruimel de overgebleven koekjes en strooi deze bovenop het mengsel in het bakblik.

Stop nu het gevulde bakblik in de Airfryer en laat hem voor ongeveer 45-50 minuten bakken. Neem af en toe even een kijkje zodat hij niet ineens te hard gaat!

Eetsmakelijk!

Oreo brownie cheesecake