Home Recepten Kipburgerbroodje met kaas en ui uit de Airfryer

Kipburgerbroodje met kaas en ui uit de Airfryer

0
Kipburgerbroodje met kaas en ui uit de Airfryer

Kipburgerbroodje met kaas en ui uit de Airfryer

Een lekker broodje voor de lunch, makkelijk om te maken. Hieronder het recept!

Ingrediënten voor 1 broodje
– 2 plakjes bladerdeeg
– 1 plakje kaas
– 3 ui ringen
– 1 kipburger

Hoe maak je een Kipburgerbroodje met kaas en ui uit de Airfryer?

Kipburgerbroodje met kaas en ui uit de AirfryerAllereerst zet je de Airfryer aan op 180 graden om voor te verwarmen. Haal het bladerdeeg uit de vriezer, deze moet ongeveer 10 minuutjes ontdooien. Snijd ondertussen vast wat plakjes kaas en een ui in ringen.

Vervolgens leg je een plakje bladerdeeg neer en leg je daar de kipburger op. Leg het plakje kaas bovenop de burger en leg er wat ui ringen bovenop. Vervolgens leg je het tweede plakje bladerdeeg er Kipburgerbroodje met kaas en ui uit de Airfryerbovenop en vouw je de zijkanten dicht zoals in de foto te zien is.

Wanneer je hem goed dichtgevouwen hebt en de Airfryer is voorverwarmd kan je wat bakpapier in de Airfryer plaatsen. Leg daar direct het kipburgerbroodje op anders kan het bakpapier tegen de warmte elementen komen en zelfs in brand vliegen! Zet de timer op 16 minuten en zet ondertussen wat saus klaar voor bij je broodje! In het voorbeeld hebben wij Chilisaus gebruikt wat erg lekker is bij kip en kaas!

Als de timer af gaat, kan je genieten van een heerlijk Kipburgerbroodje met kaas en ui uit de Airfryer! De kaas zal lekker smelten wat een extra dimensie geeft aan dit lekkere broodje!

Eetsmakelijk!

Kipburgerbroodje met kaas en ui uit de Airfryer