Kaassoufflés uit de Airfryer (The Philips Chef)

Kaassoufflés uit de Airfryer

In dit recept van The Philips Chef wordt uitgelegd hoe je Kaassoufflés uit de Airfryer klaar kunt maken. Neem een kijkje op zijn Facebookpagina of website voor meer gerechten!

Ingrediënten

– 20 plakjes bladerdeeg
– 250 gram goudse kaas
– 250 gram brie
– 15 gram honing
– 250 gram gorgonzola
– 250 gram cheddar kaas
– 3 eieren
– 150 gram panko
– oliespray

Hoe maak je Kaassoufflés uit de Airfryer klaar?

Verdeel de kaas per soort in kleine stukjes. Leg de plakjes bladerdeeg met de bebloemde kant op de snijplank en leg op elk plakje bladerdeeg kaas. Je krijgt van elke soort 5 soufflés, namelijk cheddar, brie honing, gorgonzola en Goudse kaas. Klop de eieren en strijk de randen dun in met wat ei. Vouw de plakjes dicht naar keuze en druk aan met een vork (driehoeken, rechthoeken of met een steker). Haal nu de gevormde soufflés door het geklopte ei en daarna door de panko broodkruim. Spray de soufflés in met wat olie en bak ze in de Airfryer in de frituurmand voor 8 minuten op 180 graden tot ze luchtig en krokant zijn.

Zelf kaassoufflés maken in de Airfryer, heerlijk! Hierdoor kun je eindeloos variëren en zo je eigen favoriete kaassoufflé maken. Probeer het gerust met andere kazen die niet in dit recept zijn gebruikt.Kaassoufflés uit de Airfryer