Home Recepten Hartige flapjes uit de Airfryer

Hartige flapjes uit de Airfryer

2
Hartige flapjes uit de Airfryer

Hartige flapjes uit de Airfryer

In dit recept leggen we uit hoe je hartige flapjes maakt uit de Airfryer. Dit recept komt van Jeanet via de Facebookgroep. Hartelijk dank!

Ingrediënten:
– 500 gram gehakt
– Groentepakket met champignons
– Bakje champignons
– Blikje maïs
– Zakje fajita mix
– Peper en zout
– Bladerdeeg
– Oregano
– Ei
– Geraspte kaas

Hoe maak je Hartige flapjes uit de Airfryer klaar?

Verwarm de Airfryer voor op 190 graden. Rul het gehakt en bak alle groente mee. Snijd de champignons in stukjes en voeg deze ook toe. Haal de bladerdeeg van elkaar af en vul deze met de voorgebakken groente en gehakt mix. Druk de randjes aan zodat het bladerdeeg goed aansluit en smeer de hartige flapjes in met het ei. Snijd de oregano fijn en strooi deze over de ingesmeerde flapjes en strooi ook de geraspte kaas er overheen.

Vervolgens bak je de Hartige flappen in 6 minuten gaar en kun je als ze iets zijn afgekoeld heerlijk genieten van je hartige flappen! Eet smakelijk!

Hartige flapjes

2 REACTIES

  1. ik ben zo benieuwd of je stoofvlees in de airfryer kan maken. Normaal doe ik het in de oven want in een pan worden ze altijd droog. In de oven gaat het super. Dus vandaar mijn vraag met subvraag: welke tijd en temperatuur.
    Groeten Ipi

    • Ik heb een aantal recepten voorbij zien komen waarbij het kan! Echter alleen puur stoofvlees ben ik nog niet tegengekomen. Ik denk dat het dus even uittesten wordt! Hou je ons op de hoogte?

Reacties zijn gesloten.