Gevulde paprika uit de Airfryer

Gevulde paprika uit de Airfryer

Ingrediënten voor twee personen
– 1 Paprika
– Crème fraîche
– 100 gram gehakt
– 1 kleine prei
– 2 bosuien
– Geraspte kaas
– Peper
– Zout

Hoe maak je Gevulde paprika uit de Airfryer klaar?

Crème fraîche in paprikaVerwarm de Airfryer voor op 180 graden. Snijd de paprika in de helft doormidden en haal alle pitjes en witte randen uit de paprika weg. Spoel de twee helften even af onder kraan en haal het water er weer uit. Pak nu de Crème fraîche en smeer een goede laag in beide helften van de paprika zoals in de afbeelding aan de rechterkant weergeven.

Gevulde paprika uit de AirfryerSnijd nu de prei en de bosuien in kleine ringen en bak het gehakt in een pan tot het rul is en voeg de prei en bosuien toe. Strooi wat peper en zout over het geheel en bak alles nog twee minuten. Vul nu de paprika’s met het mengsel van gehakt, prei en bosuien en strooi er een laagje geraspte kaas overheen. Voordat het de Airfryer ingaat ziet het er ongeveer uit zoals op het plaatje rechts te zien is.

De gevulde paprika’s moeten ongeveer 5 minuutjes in de Airfryer om het onderstaande resultaat te verkrijgen. Daarna kun je heerlijk genieten van de gevulde paprika’s. De gevulde paprika is perfect als voorgerecht of tussengerecht!

Eet smakelijk!

Gevulde paprika uit de Airfryer