Gekookt ei uit de Airfryer

Een gekookt ei uit de Airfryer

Gekookt ei uit de AirfryerWe zien vaak de vraag voorbij komen hoe je een gekookt ei uit de Airfryer klaarmaakt. Wij hebben het voor jou getest! Het enige dat je nodig hebt is de Airfryer en het aantal eieren dat je klaar wilt maken!

Hoe maak je een gekookt ei uit de Airfryer klaar?

Verwarm de Airfryer voor op 120 graden en wanneer de Airfryer is voorverwarm leg je het aantal eieren dat je wilt koken in de Airfryer.

Zachtgekookt ei uit de Airfryer
Voor een zachtgekookt zet je de timer op 12 minuten. Uiteraard kan je hem zachter koken door hem nog iets minder lang in de Airfryer te stoppen. Dit moet je gewoon een aantal keer proberen om voor jouzelf het ideale ei te koken met behulp van de Airfryer. Deze tijden zijn voor de Airfryer XL. Indien je wat grotere eieren gebruikt is het verstandig om de eieren iets langer in de Airfryer te stoppen omdat het ei anders misschien nog een beetje rauw is.

Hardgekookt ei uit de Airfryer
Gekookt ei uit de AirfryerOm het ei hardgekookt te maken moet het ei tussen de 12 en 15 minuten in de Airfryer.

Tips

Pas op, de eiren uit de Airfryer worden erg warm! Gebruik dus een siliconen tang of neem een bakje mee naar de Airfryer waar je het ei direct in kan leggen. Anders kan je je hand verbranden!

Mocht je het ei niet willen ‘koken’ in de Airfryer, dan zijn er veel andere varianten hoe je het ei kan klaar maken. Zo kun je bijvoorbeeld ook een Eierbroodje of gebakken ei uit de Airfryer klaarmaken!

9 REACTIES

 1. 4 keer geprobeerd en 4 keer niets leek wel rubber ging dus de container in , de laatste tijd gewoon weer in een pannetje water

 2. Ik heb de tempé in kleine blokjes gesneden en gemarineerd, knoflook, ketjap, en daarna in de air fryer ongeveer 20 min. Geweldig, niet meer frituren.

  Geweldig!!!!

 3. our comment is awaiting moderation
  Ik heb de tempé in kleine blokjes gesneden en gemarineerd, knoflook, ketjap, en daarna in de air fryer ongeveer 20 min. Geweldig, niet meer frituren.

  Geweldig!!!!
  Reageer

Reacties zijn gesloten.