Home Recepten Champignons uit de Airfryer

Champignons uit de Airfryer

1
Champignons uit de Airfryer

Champignons uit Airfryer

Benodigdheden voor Champignons uit de Airfryer

– 10 grote champignons
– 200 gram verse spinazie
– 50 gram Feta kaas
– Pijnboompitten
– Olie
– Peper
– Zout

Bereiden van Champignons uit de Airfryer

Zet de Airfryer op 180 graden en laat deze even voorverwarmen. Ondertussen kan je de stelen uit de champignons snijden en deze in kleine stukjes hakken. Bak nu de spinazie in een pan en stop hier de fijngemalen steeltjes van de champignons bij. Wanneer alles begint te slinken laat je de spinazie uitlekken en roer je de Feta en pijnboompitten door het geheel. Tot slot voeg je wat olie, peper en zout toe en roer je het geheel nog een keer goed door. Daarna vul je de champignons met het mengsel.

Stop nu de Champignons in de Airfryer en stel de timer in op 7 minuten. Na deze zeven minuten haal je de Champignons uit de Airfryer en kun je ze opdienen. De champignons zijn lekker van smaak en zijn totaal niet uitgedroogd! Lekker en gezond dus!

Waar je de Champignons uit de Airfryer ook mee kunt vullen

Je kunt in plaats van de Feta kaas ook Geitenkaas gebruiken en in plaats van de spinazie kan je gebruik maken van plakjes bacon. Hol de champignon uit, stop er een blokje geitenkaas in en leg de bacon boven op de geitenkaas. Voeg een beetje peper toe en stop de champignons in de Airfryer. Ook hier zet je de Airfryer op 180 graden en na 7 minuten zullen de champignons klaar zijn en is de geitenkaas licht gesmolten.

Eet smakelijk!

1 REACTIE

  1. Hallo,
    Kun je hele champignons in n “paneerjasje” ook in de actifry doen? Eerder deed ik dat in de frituur waarbij je n krokant laagje krijgt

Reacties zijn gesloten.