Brownies uit de Airfryer

Brownies uit de Airfryer

Brownies uit de AirfryerVandaag hebben we heerlijke brownies uit de Airfryer. Deze brownies zijn klaar gemaakt volgens het recept van Dr. Oetker: Brownies Choco. In deze verpakking zit browniemix en een bakvorm. Met deze verpakking kan je 8 brownies bakken. De volgende ingrediënten moet je zelf toevoegen.

Ingrediënten
– 50 gram boter/margarine
– 100 ml water.

Hoe maak je Brownies uit de Airfryer?

Brownies uit de AirfryerVerwarm de Airfryer voor op 160 graden en zorg dat de boter op kamer temperatuur is wanneer je de brownies klaar wilt maken. Het bereide van het beslag duurt ongeveer 10 minuten. Je begint met het mixen van de boter tot een romige crème. Voeg vervolgens de browniemix en het water toe en mix alles goed door elkaar op de laagste stand van de mixer. Vervolgens mix je het beslag tot een glad beslag. Verdeel het beslag over de bakvorm en plaats hem in de Airfryer wanneer deze is voorverwarmd. Zet de Timer van de Airfryer op 35 minuten en controleer halverwege een keer of alles goed gaat. Je kunt kijken of de brownies klaar zijn door te letten op de glanzende bovenkant en het geheel van de brownie moet iets ingezakt zijn. De binnenkant is dan nog licht vochtig.

Brownies uit de AirfryerLaat de brownies even afkoelen en geniet daarna van deze heerlijke chocolade brownie uit de Airfryer!