Broodje gesmolten kaas uit de Airfryer

Broodje gesmolten kaas uit de Airfryer

In dit recept leggen wij uit hoe je een broodje gesmolten kaas uit de Airfryer kunt maken. We hebben gekozen voor twee varianten.

Ingrediënten
– 2 Waldkorn triangel broodjes
– Kruidenkaas
– 1 Tomaat
– Plakjes kaas
– Italiaanse kruiden
– Griekse kruiden

Broodje gesmolten kaas uit de Airfryer (Italiaans)

Broodje gesmolten kaas uit de AirfryerVerwarm de Airfryer voor op 180 graden. Voor het Italiaanse broodje gesmolten kaas uit de Airfryer snijd je de Waldkorn door midden en leg je de broodjes klaar om te beleggen. Snijd de tomaat in plakjes en verdeel de helft van de plakjes op de twee broodjes. Snijd wat plakken kaas en leg deze boven op de tomaat. Vervolgens strooi je wat Italiaanse kruiden over het broodje. Stop de broodjes in de Airfryer wanneer deze is voorverwarmd. Na ongeveer 5 minuten is de kaas gesmolten en kan je genieten van je broodje gesmolten kaas uit de Airfryer.

Broodje gesmolten kaas uit de Airfryer (Grieks)

Broodje gesmolten kaas uit de AirfryerVoor de Griekse versie verwarm je de Airfryer ook voor op 180 graden. Snijd de Waldkorn door midden en smeer eerst de kruidenkaas op de twee helften. Vervolgens snijd je de tomaat of gebruik je de andere helft van de tomaat die je bij de Italiaanse broodjes hebt gebruikt. Verdeel de tomaat over de twee besmeerde broodjes. Snijd wat plakjes kaas en verdeel deze ook over de twee halve broodjes. Tot slot strooi er je er wat Griekse kruiden overheen en kan je ze wanneer de Airfryer is voorverwarmd in de Airfryer stoppen. Na ongeveer 5 minuten is de kaas gesmolten en zijn de broodjes klaar.
Tot slot kun je nu lekker genieten van je broodjes met gesmolten kaas! Eetsmakelijk!Broodje gesmolten kaas uit de Airfryer