Home Recepten Airfryer recept Tosti – 2 personen

Airfryer recept Tosti – 2 personen

3
Airfryer recept Tosti – 2 personen

Tosti normaal

tosti– 2 sneetjes brood.
– 4 plakken jong belegen kaas.

Verwarm de Airfryer op 200 graden. Leg de plakken kaas op de boterhammen, doe de andere sneetjes brood op de boterham met kaas en wanneer de Airfryer warm is leg je de tosti in het mandje. Na ongeveer 5 minuten kun je genieten van je tosti normaal.

Tosti Ham/Kaas

– 4 sneetjes brood.
– 2 plakken jong belegen kaas.
– 2 plakken ham.

Pak een snee brood, leg er een plak kaas en ham op en leg er een tweede snee brood boven op. Ook hier moet de Airfryer op 200 graden staan en na een kleine 5 minuten kun je je tosti uit de Airfryer halen.

Tosti Italiano

– 4 sneetjes brood.
– 2 plakken jong belegen kaas.
– 2 plakken salami.
– 1 tomaat.
– Italiaanse kruiden.

De tosti Italiano kan klaargemaakt worden door een boterham te beleggen met een plak kaas, een plak salami, een paar plakjes tomaat en wat Italiaanse kruiden. Ook deze tosti is na 5 minuten in de Airfryer klaar om gegeten te worden!

Tosti Tuna

– 4 sneetjes brood.
– 2 plakken jong belegen kaas.
– 1 blikje tonijnsnippers.
– 1 ui.
– Provinciale kruiden.

Snij de ui in snippers en laat het bakje met tonijn uitlekken. Beleg daarna de boterham met kaas, tonijnsnippers en wat uiringen. Strooi er wat provinciale kruiden overheen en de tosti is klaar om de Airfryer te betreden. 5 minuten op 200 graden en je tosti is klaar!

Tips

– Een lekker sausje, zoals Ketchup of curry maakt de tosti helemaal af.
– Probeer in plaats van een boterham eens een stuk stokbrood. Zo krijg je een geweldige panini!

3 REACTIES

  1. Aangezien sneetjes brood, plakken kaas etc zo licht zijn dat ze makkelijk tegen t element kunnen “vliegen” kun je er 2 cocktail prikkers insteken of een mes oid op leggen. Scheelt een hoop stank en schoonmaken

Reacties zijn gesloten.