Home Princess Aerofryer

Princess Aerofryer

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De Princess Aerofryer

[/vc_column_text][vc_column_text]

Princess Aerofryer

Digitale AerofryerPrincess is een bekend merk voor keuken apparaten. Om deze reden kan Princess ook niet achter blijven op het gebied van heteluchtfrituur. Om deze reden zijn ze voor de dag gekomen met de Princess Aerofryer. Ook bij dit apparaat wordt er gebruik gemaakt van een hetelucht technologie om te frituren. In plaats van Rapid-Air technologie wordt er bij Princess gebruik gemaakt van High Speed Air convection Technology. Het is een combinatie tussen hete, circulerende lucht en een perfecte temperatuur wat ervoor zorgt dat dit apparaat perfect te gebruiken is voor frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. Daarnaast is de Aerofryer gemakkelijk schoon te maken. Het apparaat is multifunctioneel en is te gebruiken om vijf porties tegelijk klaar te maken.

De temperatuur is instelbaar en het apparaat is voorzien van een LCD-display, digitaal bedieningspaneel en een oververhitting beveiliging. Daarnaast is het mandje uitneembaar en zit er een handvat aan de frituurmand. Alle onderdelen zijn afwas bestendigd. Tot slot heeft de Aerofryer een vermogen van 1500 watt.

Kwaliteit/prijs verhouding
De kwaliteit van de Princess Aerofryer is wat je mag verwachten van een Princess product. Het apparaat zit goed in elkaar en doet waar het voor gemaakt is. Qua prijsklasse zit het lager dan de Philips Airfryer. De Princess Aerofryer varieert tussen de €94,- en €120,- en is regelmatig in de aanbieding.

Princess Aerofryer model

Princess heeft niet heel veel Aerofryer modellen. Bekijk hier de pagina van Aerofryer.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”td-default”][/vc_column][/vc_row]