Home Philips Viva Airfryer

Philips Viva Airfryer

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Wat is een Philips Viva Airfryer?

De Philips Viva Airfryer is de kleinere variant Airfryer uit de Philips serie. Dankzij de Rapid Air-technologie van de Airfryer maak je de lekkerste frietjes en snacks. Het bijzondere hiervan is dat het voedsel ook nog eens tot 80% minder vet bevatten dan het voedsel uit een normale frituur!

Welke modellen kent de Philips Viva Airfryer?

Momenteel heeft de Philips Viva Airfryer een aantal verschillende versies. Deze versies worden hier onder kort benoemd en beschreven. Heel veel verschillen ze niet van elkaar, vooral het serienummer is anders.

[table id=3 /]

Specificaties van de Philips Viva Airfryer

De Viva Airfryer is eenvoudig in gebruik en van goede kwaliteit. De Airfryer heeft 1400 watt, een 30 minuten timer, temperatuurbeheer, receptenboekje en heeft vaatwasser bestendige onderdelen die eenvoudig schoongemaakt kunnen worden.

Let op! De Viva Airfryer heeft speciale accessoires die alleen goed passen in de Viva versie en niet in de Avance Airfryer! Houd hier dus rekening mee.

Wil je de Philips Viva Airfryer goedkoop kopen?

Er zijn regelmatig kortingen beschikbaar om de Viva Airfryer goedkoop te kopen. Momenteel kun je de Airfryer met 22% korting kopen bij bol.com. Bekijk deze pagina regelmatig om de goedkoopste Philips Viva Airfryer te vinden![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_cta h2=”Philips Viva Airfryer HD9229/20″ h4=”€129,99″ txt_align=”center” add_button=”bottom” btn_title=”Koop je Airfryer nu!” btn_color=”primary” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-thumbs-o-up” btn_add_icon=”true” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” btn_button_block=”true” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.airfryervergelijken.nl%2Fbol-philips-viva-airfryer-hd9229-20||target:%20_blank”]De Philips Viva Airfryer is perfect om te frituren, grillen en bakken voor kleinere groepen. Geniet van de heerlijke smaak, zonder dat het vet van je gerecht af druipt![/vc_cta][vc_cta h2=”Philips Viva Airfryer HD9220/20″ h4=”€143,50″ txt_align=”center” add_button=”bottom” btn_title=”Koop je Airfryer nu!” btn_color=”primary” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-thumbs-o-up” btn_add_icon=”true” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” btn_button_block=”true” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.airfryervergelijken.nl%2Fbol-philips-viva-airfryer-hd9220-20||target:%20_blank”]De Philips Viva Airfryer is perfect om te frituren, grillen en bakken voor kleinere groepen. Geniet van de heerlijke smaak, zonder dat het vet van je gerecht af druipt![/vc_cta][vc_cta h2=”Philips Viva Airfryer HD9230/20″ h4=”€159,00″ txt_align=”center” add_button=”bottom” btn_title=”Koop je Airfryer nu!” btn_color=”primary” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-thumbs-o-up” btn_add_icon=”true” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” btn_button_block=”true” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.airfryervergelijken.nl%2Fbol-philips-viva-airfryer-hd9230-20||target:%20_blank”]De Philips Viva Airfryer is perfect om te frituren, grillen en bakken voor kleinere groepen. Geniet van de heerlijke smaak, zonder dat het vet van je gerecht af druipt![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]