Home Philips Avance Snackdeksel

Philips Avance Snackdeksel

Philips Avance Snackdeksel

SnackdekselNieuw voor de Airfryer, de Philips Avance Snackdeksel! Dankzij deze deksel kan je vrijwel alles bereiden wat je graag in je Airfryer wilt bereiden, zonder dat het tegen je de warmte elementen aan spettert. Hierdoor zal ook het roken van de Airfryer wat door sommige gebruikers van de Airfryer wordt ervaren verminderd worden! Om de simpele reden dat er dus geen vet tegen het warmte rooster aankomt.

Voorbeelden van voedsel waarbij je goed gebruik kan maken van de Philips Avance Snackdeksel zijn cakes, broden en gemarineerde gerechten. Ook zullen eventuele kruiden minder snel tegen het warmte element aanvliegen. Ook voor snacks, friet, tortilla’s en gedroogd fruit zal je deze deksel vaker en met plezier gebruiken!

Waarom dus nog zelf knutselen aan een vlamverdeler of spatdeksel? Deze deksel past perfect op de Philips Airfryer Avance. Let op: Dit is de grotere variant van de Airfryer. In de kleine Airfryer past deze accessoire daarom niet! Deze spatdeksel is ideaal voor mensen die houden van marineren en experimenteren met voedsel in de Airfryer. Je hoeft niet bang te zijn dat de deksel de heteluchtstroom tegenhoudt, want volgens Philips is deze deksel ideaal voor het bereiden van voedsel met een langere baktijd en zorgt het voor gelijkmatige bruining.

Wil je meer informatie over de Philips Avance Spatdeksel of wil je hem direct al bestellen, dan kun je terecht op deze pagina.