Home Philips Avance Airfryer XL

Philips Avance Airfryer XL

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Wat is een Philips Avance Airfryer XL?

De Avance Airfryer XL is de grotere versie van de Airfryer van Philips. Het grote verschil met de Philips Viva Airfryer is de inhoud van het Airfryer mandje. De Philips Avance heeft twee verschillende machines. Hieronder staan ze kort omschreven. Wanneer je deze twee Airfryers vergelijkt zal je merken dat het model HD9240/90 de zelfde specificaties heeft als de HD9240/30, alleen ongeveer €70,- euro goedkoper is. Dit komt door de scherpe aanbieding op bol.com en is dus tijdelijk het geval.

Welke modellen kent de Philips Avance Airfryer XL?


[table id=2 /]

Specificaties van de Philips Avance Airfryer XL

De Philips Avance uitvoering heeft een LCD-display en weegt 8700 gram. Het vermogen van de Airfryer is 2100 watt. Het materiaal van de behuizing is kunststof en de snoerlengte is 0,8 meter. Je kunt 1,2 kilo kwijt in de bak mand van de Philips Avance Airfryer XL.

Wil je de Philips Avance Airfryer XL goedkoop kopen?

Dat kan… Er komen regelmatig mooie kortingsacties voorbij. Momenteel krijg je bij bol.com een korting van bijna €70,- euro op de Philips Avance Airfryer XL HD9240/90. Bekijk deze pagina om te zien welke kortingen er nog meer beschikbaar zijn! Daarnaast zijn er ook verschillende accessoires speciaal gemaakt voor de XL uitvoering van de Philips Avance Airfryer. Let daarom ook bij het kopen van accessoires dat je het goede model aanschaft![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_cta h2=”Philips Avance Airfryer XL HD9240/90″ h4=”€199,00″ txt_align=”center” add_button=”bottom” btn_title=”Koop je Airfryer nu!” btn_color=”primary” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-thumbs-o-up” btn_add_icon=”true” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” btn_button_block=”true” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.airfryervergelijken.nl%2Fbol-Philips-Avance-Airfryer-XL-HD9240%2F90||target:%20_blank”]Philips Avance Airfryer XLDe Philips Avance Airfryer XL is perfect om te frituren, grillen en bakken voor grotere groepen. Geniet van de heerlijke smaak, zonder dat het vet van je gerecht af druipt![/vc_cta][vc_cta h2=”Philips Avance Airfryer XL HD9240/30″ h4=”€230,95″ txt_align=”center” add_button=”bottom” btn_title=”Koop je Airfryer nu!” btn_color=”primary” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-thumbs-o-up” btn_add_icon=”true” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” btn_button_block=”true” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.airfryervergelijken.nl%2Fbol-Philips-Avance-Airfryer-XL-HD9240%2F30||target:%20_blank”]Philips Avance Airfryer Avance XLDe Philips Avance Airfryer XL is perfect om te frituren, grillen en bakken voor grotere groepen. Geniet van de heerlijke smaak, zonder dat het vet van je gerecht af druipt![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]