Home Philips Airfryers

Philips Airfryers

Philips Airfryers

De Philips Airfryers zijn de bekendere varianten van het populaire heteluchtfrituren. Er zijn vele modellen uitgebracht van het merk Philips, maar in feite zijn er momenteel twee varianten. Enerzijds heb je de Philips Airfryer Viva, de kleine versie en anderzijds de Philips Airfryer Avance, ofwel de xl variant.

Philips Airfryer Avance
De Avance versie van Airfryer is goed te gebruiken voor groepen van 4 a 5 personen. Maar ook als je deel uit maakt van een huishouden van twee personen is het handig om voor de Avance versie te gaan. De reden hiervoor is dat je bijvoorbeeld friet en snacks te gelijk klaar kunt maken. Ook als je erg van bakken houd is het grotere formaat erg handig!

Zoals eerder beschreven zijn er vele modellen beschikbaar. De modellen van de Philips Airfryer Avance kunnen op deze pagina bekeken worden.

Philips Airfryer Viva
De Viva versie van Airfryer is voor 2 tot maximaal 3 personen te gebruiken. Wel is de ruimte beperkt, dus wanneer je snacks en friet tegelijk wilt klaarmaken worden het relatief kleinere porties.
Zoals eerder beschreven zijn er vele modellen beschikbaar. De modellen van de Philips Airfryer Viva kunnen op deze pagina bekeken worden.

Philips Airfryer met Rapid-Air Technologie

Viva AirfryerDe technologie die wordt gebruikt bij de Philips Airfryers is de Rapid-Air Technologie, ook wel RAT genoemd. Deze technologie houd simpel gezegd in de de hete lucht op een speciale manier door het apparaat heen stroomt en zo het voedsel wat in de Airfryer zit gaar maakt.

Philips Airfryer is gezonder

Door te kiezen voor een Airfryer frituur je veel gezonder dan met de normale frituur waar frituurvet in zit. Met de Philips Airfryer frituur je tot met wel 80% minder vet!

Accessoires voor de Philips Airfryer

Er zijn speciaal voor de Airfryers van Philips verschillende accessoires gemaakt. Er is speciaal een pagina ingericht met meer informatie over deze accessoires. Neem hier gerust een kijkje!