Home Philips Airfryer viva Veelzijdige mand

Philips Airfryer viva Veelzijdige mand

Philips Airfryer viva Veelzijdige mand

Deze Philips Airfryer viva Veelzijdige mand is misschien nog wel het meest handige accessoire van Philips dat er op de markt is. In sommige gevallen is het namelijk lastig om de bovenkant in de Airfryer schoon te maken of schoon te houden. Dat is met deze veelzijdige mand niet langer het geval. Door de speciale deksel op het mandje werkt de Rapid-Air technologie nog prima maar spat het vet niet omhoog in de Airfryer.

De veelzijdige mand is voorzien van een honingraatbodem met anti-aanbaklaag. Handig te gebruiken, en gemakkelijk schoon te maken. Deze mand kan voor zowel de Airfryer Viva versie als voor de Airfryer Avance versie worden gebruikt. Deze mand is vaatwasserbestendig en heeft een anti-kleeflaag. De deksel is van roestvrij staal.

Lekkere Airfryer recepten

Indien je naast friet en snacks de Airfryer ook in wilt zetten voor het maken van andere Airfryer recepten, verwijzen we je graag naar onze recepten pagina. Hier staan verschillende recepten die gemakkelijk klaar te maken zijn met behulp van de handige accessoires van Philips.

Waar koop ik de veelzijdige mand het goedkoopst?

Via deze link kan je gemakkelijk zien waar de Philips Airfryer viva Veelzijdige mand het goedkoopste te verkrijgen is. Vooral via webwinkels als bol.com en Wehkamp zijn de Airfryers regelmatig met korting te krijgen.