Home Philips Airfryer Viva Grillpan

Philips Airfryer Viva Grillpan

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Philips Airfryer Viva Grillpan

De Philips Airfryer Viva Grillpan is speciaal bestemd voor de kleinere versie van de Philips Airfryer HD9220/20. Wanneer je voor een Grillpan kiest voor in de Airfryer, zorg er dan voor dat je wel het goede formaat grillpan kiest, anders heb je kans dat het niet past.

Hoe werkt de Philips Airfryer Viva Grillpan?

Eigenlijk is de Airfryer Viva Grillpan heel makkelijk te gebruiken. De grillplaat kun je zo in de mand van de Airfryer bevestigen waardoor hij eigenlijk het zelfde werkt als de normale mand van de Airfryer. Nadat de Grill is bevestigd, en de Airfryer is opgewarmd, dan kun je het gerecht dat je wil grillen op de plaat leggen. Daarna kun je de timer instellen. Wellicht moet het gerecht halverwege het grillen nog even worden omgedraaid, maar wanneer het klaar is, kun je heerlijk genieten van jouw zelfgemaakte gerecht uit jouw Philips Airfryer Viva Grillpan!

Hoeveel kost de Philips Airfryer Viva Grillpan?

De Airfryer Viva Grillpan kost momenteel €36,90. De grillpan is van goede kwaliteit en past perfect! Daarnaast is de Viva Grillpan eenvoudig in gebruik.

Algemene Specificaties
De Philips Airfryer Viva Grillpan heeft een antikleeflaag, een comfotabele handgreep, een geribbeld oppervlak en is vaatwasmachinebestendig! Kortom, maak je klaar om gevarieerd te grillen en ontdek hoe veelzijdig en gezond je tegenwoordig kan frituren.

Wil je de Philips Airfryer Viva Grillpan goedkoop kopen?

Wacht vooral niet te lang en bekijk op deze pagina waar je de Airfryer Viva Grillpan het goedkoopste kunt krijgen! Gezond frituren en grillen, wat wil je nog meer?

Grilltip:
De gril is geschikt voor het bereiden van moten vis, verse groente, aardappelen en mooie stukken vlees. Een aantal voorbeelden van goede stukken vlees zijn Biefstukken, hamlappen en karbonades. Indien er zwarte randjes op je gerecht zitten, kun je deze er het beste afsnijden.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_cta h2=”Philips Airfryer Viva Grillpan” h4=”€36,90″ txt_align=”center” add_button=”bottom” btn_title=”Bestel hier je grillpan!” btn_style=”classic” btn_color=”primary” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.airfryervergelijken.nl%2Fbol-viva-grillpan||target:%20_blank”]viva airfryerPerfect gegrilde groente, vlees en snacks! Vers en gezond![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]