Wat is een Philips Airfryer Siliconen muffinplaat?

Philips heeft speciaal voor de Airfryer de Philips Airfryer Siliconen muffinplaat ontworpen! Dankzij deze super handige vormpjes kun je de lekkerste muffins en cakejes bakken in je Airfryer. Heerlijk voor bij de koffie of als toetje! Dus geen excuus meer om geen muffins te bakken. Deze Siliconen muffinplaat is te gebruiken in alle Airfryers en zijn gemaakt van geurloze siliconen.

Hoe werkt een Philips Airfryer Siliconen muffinplaat?

Allereerst moet je uiteraard het beslag maken voor je overheerlijke, eigengemaakte super muffins! Zet ondertussen de Airfryer aan zodat deze vast op temperatuur is. Daarna is het een kwestie van de Siliconen muffinplaat in vetten en te vullen met jouw favoriete beslag. Zet de timer van de Airfryer, en zet daarna de muffinplaat in de Airfryer. Even wachten en daarna genieten van je overheerlijke zelfbedachte en zelfgemaakte muffins of cakejes.

Schoonmaken
Ook het schoonmaken van deze Airfryer accessoire is gemakkelijk en snel. Net als de Airfryer mand is de Siliconen muffinplaat vaatwasser bestendigt en dus te gebruiken, zonder dat je daarna weer uren staat schoon te maken!

De lekkerste muffins
Ontdek en experimenteer met verschillende ingrediënten om zo tot jouw ultieme creatie te komen! De mogelijkheden zijn enorm, je zou elke dag een andere muffin kunnen eten!

Hoeveel kost een Philips Airfryer Siliconen muffinplaat?

De Philips Airfryer Siliconen muffinplaat kost bij bol.com een kleine €13,- euro. Doordat het geurloze siliconen materiaal geen geur afgeeft, kun je met de muffinplaat voor altijd jouw favoriete en lekkerste muffins bakken!

Waar kun je een Philips Airfryer Siliconen muffinplaat goedkoop kopen?

Er zijn verschillende aanbieders van Airfryer accessoires. De Philips Airfryer Siliconen muffinplaat wil je natuurlijk goedkoop kopen. Het is mogelijk om op deze pagina te kijken naar de verschillende aanbieders van de Siliconen muffinplaat. Airfryer vergelijken probeert voor u de beste mogelijkheden te plaatsen!

[vc_cta h2=”Airfryer Siliconen muffinplaat” h4=”€12,96″ txt_align=”center” add_button=”bottom” btn_title=”Koop hier je muffinplaat!” btn_style=”classic” btn_color=”primary” btn_size=”lg” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.airfryervergelijken.nl%2Fbol-airfryer-muffinplaat||target:%20_blank”]muffinplaatVerse muffins of cakejes uit je Airfryer. Gebruik deze muffinplaat voor de mooie, lekkerste en gezondste cakejes![/vc_cta]