Home Philips Airfryer Avance xl Bakplaat

Philips Airfryer Avance xl Bakplaat

Philips Airfryer Avance xl Bakplaat

Philips Airfryer Avance xl BakplaatDeze bakplaat voor de Airfryer Avance zorgt er voor dat je kunt bakken zoals je nooit eerder hebt gedaan. De Philips Airfryer Avance xl Bakplaat is handig te gebruiken bij het maken van zelfgemaakte pizza’s, quiches, taarten, broden, gratins en nog veel meer! Daarnaast bakt je eten niet aan op deze plaat door de antiaanbaklaag en daarnaast is de Philips Airfryer Avance xl Bakplaat makkelijk schoon te maken en is de bakplaat vaatwasbestendig. Het perfecte accessoire voor iedere keuken prins of prinses. Wat fijn is aan dit product de bakplaat ten opzichte van het mandje dat normaal wordt bijgeleverd, is dat de rand van de bakplaat een stuk lager is. hierdoor kan je gemakkelijk bij een schaal of bakje dat je op de plaat hebt gezet zonder dat je je handen brandt.

Algemene specificaties

De Philips Airfryer Avance xl Bakplaat weegt 873 gram en is in de kleur zwart. Deze bakplaat is alleen te gebruiken voor de Airfryer Avance XL. In het Viva model past deze bakplaat niet! Houd hier rekening mee bij het aanschaffen van deze bakplaat.

Waar is de Philips Airfryer Avance xl Bakplaat te koop?

De bakplaat is momenteel bij verschillende winkels te koop. Zo ook een aantal webwinkels. Voorbeelden hiervan zijn bol.com en Wehkamp. Momenteel is de bakplaat hier het goedkoopste te verkrijgen.