Philips Airfryer Avance & Viva Bakvorm

Philips Airfryer Avance & Viva Bakvorm

Philips Airfryer Avance & Viva BakvormVoor alle bakliefhebbers heeft Philips een bakvorm ontwikkeld die erg handig is als je wil bakken met je Airfryer. De Philips Airfryer Bakvorm is voor zowel de Avance als de Viva versie van Airfryer te gebruiken. Je kunt deze bakvorm gebruiken voor taarten, brood, gegratineerde gerechten, quiches en nog veel en veel meer.

De Philips Airfryer Avance & Viva Bakvorm is gemakkelijk schoon te maken en is vaatwasmachine bestendig. Daarnaast heeft de bakvorm een antikleeflaag en een inhoud van 1,3 liter. Hier kan je dus wel een lekkere taart in bakken!

Op zoek naar lekkere gerechten om te bakken in deze bakvorm?

Indien je op zoek bent naar lekkere gerechten waarbij je de bakvorm kunt gebruiken, dan kan je terecht op onze recepten pagina. We proberen elke dag een aantal recepten toe te voegen om lekker gezond en gevarieerd te eten.

Wilt u weten waar je deze bakvorm kunt kopen?

De bakvorm is al te vinden in verschillende winkelketens en is ook op internet te bestellen. Winkels als bol.com of Wehkamp bieden de Airfryer accessoires regelmatig met korting aan. Door hier te klikken kan je zien waar de bakvorm het goedkoopste te krijgen is.