Philips Airfryer Avance Grillrooster

Philips Airfryer Avance Grillrooster

Philips Airfryer Avance GrillroosterBenut met de Philips Airfryer Avance Grillrooster de maximale ruimte van je Airfryer. Je kunt gebruik maken van verschillende lagen om zo meer eten tegelijk klaar te maken. Boven op het rek heb je ruimte voor 5 spiesen voor je groente, vlees of vis. Onder de ruimte voor de spiesen heb je een grillrek. Hiermee is het mogelijk om te baken, grillen en te frituren. Dit grillrooster is alleen te gebruiken in de Philips Airfryer Avance.

De Philips Airfryer Avance Grillrooster past goed en is gemakkelijk schoon te maken. Het wordt alleen af en toe wel als lastig ervaren om het rooster uit de Airfryer te halen. Het grillrooster is vaatwasserbestendig.

Waar kan ik de Philips Airfryer Avance Grillrooster kopen.

Op dit moment kan je het Grillrooster in verschillende winkels kopen, maar ook online zie je de grillroosters van Philips al regelmatig voorbij komen. Zowel bol.com als Wehkamp bieden dit artikel aan. Momenteel kan je hier de goedkoopste aanbieder vinden.

Lekkere recepten die je kunt maken met een Grillrooster

Indien je op zoek bent naar lekkere gerechten waarbij het grillrooster van pas kan komen, dan kan je terecht op onze recepten pagina. We proberen elke dag een aantal recepten toe te voegen om lekker gezond en gevarieerd te eten.