Home Philips Airfryer Avance Grillpan

Philips Airfryer Avance Grillpan

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Philips Airfryer Avance Grillpan

Grillen en frituren op een manier die je nog niet gewend bent! Dankzij deze speciaal ontworpen Philips Airfryer Avance Grillpan, krijg je door de combinatie van de Rapid Air Technologie een gerecht dat goed smaakt en niet aan je grilplaat kleeft! Dit komt door de antiaanbaklaag en het geperforeerde oppervlak van de Avance Grillpan. De grillpan kun je over de mand van de Airfryer heen zetten.

Het is mogelijk om vlees te grillen in deze Philips Airfryer Avance Grillpan. Het voordeel hiervan is dat het vlees eerder gaar is en dus niet aanbakt! Op deze manier kun je ook je koekenpan gedag zeggen. Het is net zo makkelijk om het gegrilde gerecht uit de Airfryer te halen als dat wanneer je het gerecht in de Airfryer stopt. Naast vlees is het ook mogelijk om vis, groenten en andere overheerlijke producten te grillen!

De Philips Airfryer Avance Grillpan is het perfecte accessoire om te gebruiken voor Grillen en Frituren op een gezonde en schone manier! De Philips Avance Grillpan wordt geleverd in de kleur zwart en is gemaakt van het materiaal aluminium.

Algemene Specificaties
De Philips Airfryer Avance Grillpan heeft een antikleeflaag, een comfotabele handgreep, een geribbeld oppervlak en is vaatwasmachinebestendig! Kortom, maak je klaar om gevarieerd te grillen en ontdek hoe veelzijdig en gezond je tegenwoordig kan frituren.

Grilltip:
Wanneer je het vlees eerst op kamertemperatuur laat komen zal het vlees beter gaar worden. Daarnaast is het een aanrader om het vlees in kleinere stukken te snijden. De reden hiervoor is dat het vlees op deze manier sneller gaar wordt waardoor vitamines en mineralen beter behouden blijven. Bij groente en aardappelen is dit echter niet het geval. Wanneer je deze te klein snijd, zullen deze producten sneller vocht verliezen waar te vitamines en mineralen in zitten. Hier is het dus verstandig om er dikkere plakken van te maken!
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_cta h2=”Philips Airfryer Avance Grillpan” h4=”€61,99″ txt_align=”center” color=”sky” add_button=”bottom” btn_title=”Bestel hier de Grillpan!” btn_style=”classic” btn_color=”primary” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.airfryervergelijken.nl%2Fbol-philps-avance-grillpan||target:%20_blank”]avance grillGefrituurde en gegrilde gerechten voor de beste prijs![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]