Home Koopgids

Koopgids

Drie dingen die je moet weten bij het kopen van een Airfryer!

Denk je er over na om een airfryer te kopen? Dan is het handig dat je van te voren weet waar je op moet letten. Lees de onderstaande punten rustig door, dan weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

Welk formaat airfryer – hoeveel personen?

Het kopen van een airfryer begint bij het formaat. Er zijn twee formaten; normaal en XL/groot.

De 1 tot 2 persoons airfryer staat bekend als de normale airfryer. Deze airfryer is geschikt tot 2 personen. Wanneer je bijvoorbeeld voor 3 personen friet nodig hebt zal je merken dat deze airfryer best krap is. Airfryers van dit formaat zijn:

De 3 tot 4 persoons airfryer staat bekend als de airfryer XL.De normale airfryer bleek voor veel gezinnen net een slag te klein. De XL airfryers zijn daarom speciaal in het leven geroepen voor groepen en gezinnen.

Welk budget – A of B merk?

Wat betreft airfryers heb je keuze uit twee soorten merken. Aan de ene kant hebt je de airfryers van Philips. Deze steken qua uitstraling en mogelijkheden met kop en schouder boven de andere merken uit. De airfryers van Tefal en Princess zijn wat dat betreft wat minder luxe uitgerust en stralen dat ook uit.

Belangrijk om te weten is dat het met alle eerder genoemde airfryers mogelijk is om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Het kan echter zo zijn dat een groter of duurder model net iets krachtiger kan zijn dan een klein of goedkoop model. Met airfryers van Philips, Tefal en Princess is succes gegarandeerd.

Welke accessoires – wat wil je bereiden?

Belangrijk om te weten is dat accessoires er zijn om de mogelijkheden van de airfryer uit te vergroten. Je hebt bijvoorbeeld accessoires nodig wanneer je cupcakes of biefstuk met de airfryer wil bereiden. Het aanbod van accessoires is bij Philips het grootst. De beschikbare accessoires zijn:

  • Bakvorm
  • Bakplaat
  • Grillrooster
  • Grillpan
  • Siliconen muffin/cupcake-vormen
  • Veelzijdige mand