Home Hoe werkt de Airfryer?

Hoe werkt de Airfryer?

Hoe werkt de Airfryer?

De laatste tijd krijgen wij van Airfryer steeds vaker de vraag: Hoe werkt de Airfryer? Eigenlijk is het een heel gebruiksvriendelijk apparaat. En om dat te bewijzen gaan wij het jou uitleggen. Jawel, Hoe werkt de Airfryer.

Hoe werkt de Airfryer in het algemeen?

De eerste stap is het aanzetten van de Airfryer. Daarna stel je de gewenste temperatuur in met de knopjes op de display. Wanneer de Airfryer op temperatuur is kun je hem vullen met het gewenste voedsel. Laat altijd een beetje ruimte over in het mandje voor het beste resultaat!

Hoe werkt de Airfryer met aardappelen en frites?

Er zijn vele verschillen soorten aardappelen en frites die bereid kunnen worden in de Airfryer. Zo heb je de dunne en dikke bevroren frites. Zet voordat je de frites in de Airfryer stopt de temperatuur op 200 graden. De dunne bevroren frites moeten ongeveer 12-16 minuten en de dikke bevroren frites tussen de 12 en 20 minuten. Vergeet niet af en toe te schudden!

Voor de verse frites (18-25 minuten), verse aardappelschijfjes (18-22 minuten),verse aardappelblokjes (12-18 minuten), Rösti (15-18 minuten) en Aardappelgratin (18-22 minuten) moet de Airfryer op 180 graden gezet worden. Vergeet de verse frites, aardappelschijfjes en aardappelblokjes niet af en toe te schudden. Ook wordt bij de verse aardappelen en frites aangeraden om een halve eetlepel olie toe te voegen in het mandje.

Hoe werkt de Airfryer met vlees en gevogelte?

De biefstuk (8-12 minuten), karbonades (10-14 minuten), hamburgers (7-14 minuten), Drumsticks (18-22 minuten) en kipfilet (10-15 minuten) kun je het beste klaarmaken met een temperatuur van 180 graden. Vergeet de Airfryer ook voor deze producten niet van te voren op te warmen voor het beste resultaat! Saucijzenbroodjes (13-15 minuten) worden het best gaar op een temperatuur van 200 graden.

Hoe werkt de Airfryer met snacks?

Er zijn vele snacks die je klaar kunt maken met de Airfryer. Wij behandelen er hier een aantal. Mochten er specifieke vragen zijn, dan kun je altijd een berichtje achterlaten.

Loempia’s (8-10 minuten), diepvrieskipnuggets (6-10 minuten) en bevroren vissticks (6-10 minuten) worden bereid in de Airfryer op een temperatuur van 200 graden. De loempia’s en kipnuggets moet je af en toe even doorschudden!

Voor de mensen die echt gezond willen snacken hebben we de bevroren gepaneerde kaashapjes welke tussen de 8 en 10 minuten op 180 graden gebakken moeten worden. Daarnaast kun je ook heerlijk genieten van gevulde groente. Bak deze 10 minuten op 160 graden.

Hoe werkt de Airfryer met bakken?

Het is mogelijk om verschillende dingen te bakken in de airfryer. Denk hierbij aan een Cake, Quiche, aan muffins of een zoete snack. De cake (20-25 minuten) en de zoete snacks (20 minuten) moeten op 160 graden gebakken worden. De quiche (20-22 minuten) wordt het beste bereid op 180 graden en de muffins (15-18 minuten) bak je bruin op 200 graden!

Geniet van je Airfryer en vind de goedkoopste airfryer bij ons op de website!