Home Blog Zo vind je de beste goedkope airfryer

Zo vind je de beste goedkope airfryer

0
Zo vind je de beste goedkope airfryer

Wanneer je op zoek bent naar de beste én goedkoopste airfryer van dit moment, dan moet je dit artikel zeker even lezen. In dit artikel geven we namelijk een aantal handige tips die kan gebruiken voor het aanschaffen van een goedkope en goede airfryer. Dus lees dit artikel wanneer je een goedkope airfryer zoekt.

Tip 1 – kies het juiste merk

Er zit nogal wat verschil tussen de verschillende merken. Zo staan Philips airfryers heel goed bekend. In vrijwel iedere vergelijking komen de Philips airfryers het beste uit de test. Kies je voor kwaliteit van de bereiding voor het voedsel, dan kan je het beste voor een Philips airfryer kiezen. Het nadeel is natuurlijk wel dat de airfryers van Philips over het algemeen de wat duurdere apparaten zijn. Kies je voor prijs/kwaliteit, dan kom je al snel uit op een airfryer van Inventum of Tefal. Deze airfryers werken goed, leveren kwaliteit, maar presteren over het algemeen net wat minder goed dan een Philips Airfryer.

Tip 2 – kies het juiste formaat

Kies het formaat airfryer die het best bij je situatie past. Heb je een een of twee persoons huishouden? Dan volstaat een ‘’normaal’’ formaat airfryer. Heb je een gezin van drie of meer personen, dan raden we aan om voor een XL of XXL airfryer te kiezen. Met zo’n grotere airfryer is het mogelijk om grotere hoeveelheden voedsel te bereiden. Wel zo handig om een groot formaat airfryer te hebben als je voor 5 personen friet moet bakken. 

Daarnaast maakt een groter formaat airfryer het mogelijk om taarten en cakes te bakken. Dit is in kleinere airfryers door de beperkte omvang wat lastiger.

Tip – 3 wat ga je bereiden

Een ander belangrijk punt is om je te realiseren wat je in de airfryer gaat bereiden. Zijn dat simpele snacks zoals friet, frikandellen of kroketten? Of ga je op de culinaire tour? In het eerste geval kan je voor een simpele airfryer gaan, want, elke airfryer is geschikt om friet of snacks mee te bereiden. Echter is niet elke airfryer geschikt om op de culinaire tour te gaan. Zo hebben Philips airfryers bijvoorbeeld meer mogelijkheden als het aankomt op het bereiden van voedsel. Philips beschikt over een breed scala aan accessoires die je kan gebruiken om verschillende soorten voedsel te bereiden. Denk aan grillpannen voor vlees of rekjes om groente te bereiden.

Tip 4 – vergelijk de prijzen

Tot slot misschien wel de belangrijkste tip. Vergelijk altijd de prijzen van de verschillende webshops. Als je een goedkope airfryer zoekt loont het altijd om verschillende acties, deals en webshops met elkaar te vergelijken. Een Philips Airfryer kan bij de ene winkel €150 kosten, en ondertussen bij de andere winkel voor €130,- te koop zijn. Wanneer je gebruik maakt van een vergelijking website heb je een grotere kans om de beste deals te scoren.