High Tea organiseren? 7x lekkere airfryer gerechten!

Wil je lekker genieten van een high tea? Dan zorg je dat je alles zelf in huis hebt, zoals bijvoorbeeld een etagère, theekopjes, een theepot en noem zo maar op. Daarnaast moet je ook zorgen voor lekkere hapjes. Dat hoeft niet lastig te zijn, want die kan je gewoon maken met de airfryer. Zo is het nog een stuk gezonder ook. Hier vind je zeven goede voorbeelden die je direct kan toepassen.

1. Zoete aardappel

Wil je gezond zijn? Dan kies je overal de gezonde variant van. Maak je een aardappelhapje? Dan doe je dat met zoete aardappel uit de airfryer. Kies bijvoorbeeld voor de Mexicaanse variant, waarbij je extra op de smaak let.

2. Chocolade hapjes maken

Ook als het gaat om zoetigheden, dan kan je daar de airfryer bij gebruiken. Zo kan je er bijvoorbeeld Chocolade muffins mee bakken. Zonder dat je hoeft in te schikken op de smaak. Chocolade muffins horen bij een high tea.

3. Eitje op brood

Een eitje op brood is natuurlijk ook gewoon een prima manier om een high tea sandwich te maken. Ook dat eitje koken en dat brood afbakken doe je gewoon met behulp van de airfryer.

4. Ook voor hartige hapjes

Naast alle meer bekende gerechten is de airfryer ook goed geschikt voor een hartig hapje. Denk bijvoorbeeld aan een hartige taart met feta. Dit kan op elk moment van de dag dus ook bij een high tea.

5. Iets bijzonders neerzetten

Als je zelf een high tea organiseert, dan wil je ook iets bijzonders bieden. Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor het bakken van empanadas met paprika in het apparaat. Dat zal zeker een succes zijn.

6. Broodpudding met een twist

Heb je behoefte aan iets wat heel goed past bij het idee van een high tea? Dan kan je ook een broodpudding in de airfryer maken. Je kan hier afwijkende soorten brood voor gebruiken voor een leuke twist.

7. Een simpel vegetarisch hapje

Tot slot kan je natuurlijk ook voor een simpel vegetarisch hapje kiezen. In dat geval is het bijvoorbeeld leuk om voor een specifieke airfryer loempia te gaan. Zo ben je ook snel klaar.