Dit zijn de leukste kooktijdschriften van dit moment!

 Heb je momenteel maar weinig inspiratie voor de bereiding van lekkere gerechten? Lees eens een kooktijdschrift! In een kooktijdschrift vind je niet alleen verschillende recepten voor de lekkerste gerechten. Ook vind je er tips van professionele koks, die je meer vertellen over het braden en bakken van een stukje vlees, de wijze waarop je verschillende soorten groentes het snelst kunt bereiden, enzovoorts. In dit artikel zetten we de leukste kooktijdschriften van dit moment voor je op een rijtje.

Welke van deze tijdschriften heb jij in het verleden al eens gelezen?

#1: Foodies

Een van de populairste tijdschriften over koken is Foodies. Het is een tijdschrift welke maandelijks uit wordt gebracht. In het tijdschrift vind je verschillende tips en gerechten, maar ook leuke interviews. Het inspireert je om meer lol te beleven aan het koken van gerechten voor je gezin.

#2: Delicious

In dezelfde categorie als Foodies wordt ook Delicious eens per maand uitgebracht. Het tijdschrift behoort al jaren tot de populairste kooktijdschriften. Een groot aantal vrouwen, maar ook mannen heeft er een abonnement op. Leuk aan Delicious zijn de verschillende verhalen die je in het blad vindt. Net als Foodies kan ook Delicious je inspiratie bieden voor nieuwe gerechten.

#3: Jamie

Zoals de naam wellicht al deed vermoeden, is het tijdschrift Jamie een product van de gelijknamige topkok. In het blad vind je een groot aantal tips van Jamie zelf, de lekkerste gerechten voor de verschillende seizoenen en natuurlijk inspirerende verhalen. Het blad komt acht keer per jaar uit, maar is dik genoeg om je een lange tijd te kunnen vermaken.

De verschillende kooktijdschriften bestel je tegenwoordig eenvoudig online via De verschillende kooktijdschriften bestel je tegenwoordig eenvoudig online via Proefabonnementkrant.com. Kies je eerst voor een los tijdschrift over koken, of sluit je direct een abonnement af? Het leuke aan losse tijdschriften is dat je verschillende magazines kunt proberen. Nadeel is dat de kosten vaak hoger liggen dan bij een abonnement.