Beste airfryer volgens BesteTester

Bij BesteTester kun je allerlei reviews van apparatuur vinden. Alles wat met de keuken, je gezondheid en andere huishoudelijke elektronica te maken heeft, wordt door BesteTester besproken. Zo ook de airfryer. BesteTester richt zich onder andere op keukenapparatuur. Daarbij kun je natuurlijk aan veel meer dingen denken. Zoals waterkokers en snijmachines. Of juist grotere huishoudelijke apparaten zoals vaatwassers. BesteTester heeft genoeg producten om uitgebreid over te vertellen. Wij vertellen je meer over de beste airfryer volgens BesteTester. 

Philips en andere merken

Dat is natuurlijk een Philips. Niet gek, want Philips heeft de airfryer als eerst op de markt gebracht. Inmiddels zijn airfryers razend populair. Je kunt dus ook prima kwaliteit verwachten van andere merken dan Philips. Toch blijft Philips vaak favoriet. Een airfryer is de nieuwe frituurpan. We zijn massaal meer aan het letten op onze voeding en gezondheid. En de airfryer is de gezondere variant voor de frituurpan. Omdat je niet met frituurvet werkt maar met hitte. En dat smaakt dan net wat lekkerder dan snacks uit de oven.

Als je een airfryer gaat kopen

Ga je een airfryer kopen, maar weet je nog niet welke? Kijk dan bij BesteTester voor gedetailleerde informatie over de verschillende airfryers. Maar blijf ook zelf nadenken. De beste airfryer volgens BesteTester is misschien niet de beste optie voor bij jou thuis. Ga na welke snacks je wil maken, hoeveel inhoud je nodig hebt voor je airfryer en wat voor vermogen je daarvoor nodig hebt. Zorg dat je dat weet voordat je zomaar een ‘beste’ airfryer aanschaft. Zo voorkom je dat je met een airfryer thuis zit waar je eigenlijk alleen lekker patatjes in kunt maken, terwijl je gewoon frikadellen wil.