Home Blog Airfryer tip: Maak een heerlijke tosti als lunch!

Airfryer tip: Maak een heerlijke tosti als lunch!

0
Airfryer tip: Maak een heerlijke tosti als lunch!

Ben je ook overgestapt naar de airfryer? Dan heb je waarschijnlijk al het een en ander kunnen ondervinden en uitproberen. Maar wist je ook dat je er heerlijke tosti in kunt maken? Zodat je verzekerd bent van een heerlijke lunch?

De airfryer is perfect geschikt voor het maken van een heerlijke lunch. De temperatuur van de airfryer zorgt ervoor dat de tosti heerlijk knapperig zal worden. Je kunt er elk soort brood voor gebruiken en kiezen voor kaas of andere ingrediënten. Daarmee is de airfryer absoluut een van de meest veelzijdige hulpen in de keuken.

Een groot voordeel is dat je de temperatuur van de airfryer helemaal kunt regelen. Je kunt op deze manier dus ook een beetje ontdekken hoe jij de perfecte tosti kunt maken. En al de mogelijkheden van de airfryer verkennen.

Een heerlijke tosti in een handomdraai

Als eerste kies je natuurlijk een broodsoort die je echt lekker vindt. Dat is toch de basis voor je heerlijke tosti. Daarnaast kun je van alles op de tosti doen. Een heerlijke plak jonge of juist de oude kaas. Je kunt het helemaal zelf bepalen. 

Enkele ingrediënten die absoluut een meerwaarde hebben voor iedere tosti zijn currie of een klein beetje boter. Daarnaast kun je denken aan een plak ham erbij of andere soorten vleeswaren. 

Het is belangrijk dat je voor het bereiden van een tosti in een airfryer het mandje gebruikt. Zodat de tosti in het midden van de airfryer ligt. Zo kan de warmte er helemaal omheen en wordt de tosti op iedere zijde heerlijk krokant. Zodra de tosti klaar is kun je er natuurlijk van genieten. 

Zo zet je de airfryer in om van je favoriete brood, kaas en vleeswaren de ultieme tosti te maken. Dat wordt dus echt genieten. Kies je toch voor het gemak en wil je lekkere kant-en-klare broodjes bestellen? Bekijk hier het aanbod belegde broodjes van Lunch.nl.