Benodigdheden voor Airfryer recepten

Benodigdheden voor het klaarmaken van Airfryer recepten

Tijdens het klaarmaken van de recepten voor de Airfryer hebben we gebruik gemaakt van verschillende keukenapparatuur en attributen om het perfecte gerecht op tafel te zetten. Omdat we vaak gebruik maken van verschillende benodigdheden om Airfryer recepten klaar te maken, hebben we een lijst opgesteld met handige hulpmiddelen!

De benodigdheden in de keuken verdeeld per Airfryer model

Airfryer Avance
Grillpan Airfryer Avance
De Grillpan voor de Airfryer Avance is ideaal voor het grillen van je vlees of vis. Daarnaast blijft je gerecht niet aan de grillplaat plakken en kan je grillen met minder vet.

Bakplaat Airfryer Avance
De bakplaat kan goed gebruikt worden voor pannenkoeken en eieren, maar zijn ook ideaal voor de kleine stukjes vlees en vis. De plaat is dicht dus je eten zal niet op de bodem belanden.

Grillrooster Airfryer Avance
Het grillrooster voor de Avance biedt ruimte voor vijf spiesen en is perfect voor het grillen, bakken en frituren van vlees, vis en groente op een gezonde manier!

Bakvorm Airfryer Avance
De bakvorm is handig bij het bakken van een cake of taart, maar ook als je het gehele oppervlakte wil gebruiken voor je gerecht! Dit product is een must have voor de bakkers onder ons!

Siliconen muffinplaat
Deze muffinvormpjes zijn vaker te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken. Handig als je van muffins houdt!

Airfryer Viva
Grillplaat Airfryer Viva
De Grillpan voor de Airfryer Viva is ideaal voor het grillen van je vlees of vis. Daarnaast blijft je gerecht niet aan de grillplaat plakken en kan je grillen met minder vet.

Veelzijdige mand Airfryer Viva
De veelzijdige mand heeft een honingraatbodem en wordt geleverd met een spatbestendige deksel zodat de bovenkant van je Airfryer niet vies wordt. Scheelt later veel schoonmaakwerk!

Grillrooster Airfryer Viva
Het grillrooster voor de Airfryer Viva is ideaal voor het grillen van je vlees, vis of groente. Daarbij is er ruimte om vier spiesjes tegelijk te grillen. Deze spiesen worden meegeleverd.

Bakvorm Airfryer Viva
De bakvorm is handig bij het bakken van een cake of taart, maar ook als je het gehele oppervlakte wil gebruiken voor je gerecht! Dit product is een must have voor de bakkers onder ons!

Siliconen muffinplaat
Deze muffinvormpjes zijn vaker te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken. Handig als je van muffins houdt!

Overige hulpmiddelen voor in de keuken

Bakgereedschap
slofring
Voor het bakken van een slof is een slofring geen overbodige luxe. Deze heb je namelijk nodig voor het maken van de bodem van de slof.

Bakvorm
Verschillende bakvormen voor verschillende creaties! Het oog wil ook wat.

Mixen
Het komt vaak voor dat er iets gemixt moet worden. Dat kan uiteraard op verschillende manieren. Hieronder een aantal handige hulpmiddelen om mee te mixen.

Staafmixer
De staafmixer wordt gebruikt voor het mixen en pureren van eten. Vaak wordt er bij een staafmixer nog een aantal speciale attributen meegeleverd waarmee het nog makkelijker wordt om het eten fijn te krijgen.

Handmixer
De handmixer is meer voor het mengen van verschillende producten. Je kunt dit zien als automatisch roeren. Handig te gebruiken voor het maken van cake beslag of het roeren van je pannenkoekenmix.

Blender
De blender wordt meestal gebruikt voor het maken van verse sapjes, maar kan ook goed gebruikt worden voor het snel klaarmaken van een specifiek sausje.

Garde
Mix je toch liever met de hand, dan is de Garde iets voor jou! Het is vergelijkbaar met de handmixer, alleen moet je nu zelf roeren.

Beslagkommen
De beslagkommen zijn ontwikkeld als bak waarin je kan roeren, mixen en pureren. Heel handig bij het bakken of het maken van een specifiek mengsel voor bijvoorbeeld een quiche.

Oven bestendigd
Ovenschalen
Bij het bakken in de Airfryer is het belangrijk dat je speciale ovenschalen gebruikt. Als de schaal niet ovenbestendigd is heb je kans dat de schaal kapot gaat of misschien zelfs smelt waardoor je je Airfryer daarna weg kunt gooien! Dat is natuurlijk zonde!

Overige tools
De Aardappeltwister
De aardappeltwister is een handig apparaatje waarmee je aardappels kan snijden als een twister. Ideaal voor het maken van een aardappel spies. De aardappel op de spies wordt een soort twister.

Siliconen tang
De siliconen tang kan handig gebruikt worden om eten of accessoires uit de Airfryer te halen zonder iets te beschadigen! Erg handig dus!