Wat is een Airfryer XL?

Een Airfryer Xl is vergelijkbaar met iedere Airfryer, alleen past er meer lading in de Airfryer. Vooral voor de grotere gezinnen of voor etentjes met grotere groepen is deze Airfryer xl de ideale uitkomst! Een Airfryer wordt in eerste instantie gebruikt als gezonde frituur, maar kan ook gebruikt worden voor het grillen van vlees of het bakken van muffins of ander voedsel.

Merken Airfryer XL
Er zijn verschillende merken die de XL versie aanbieden van de Airfryer. De koploper is Philips, maar ook Tefal en Princess komen met de eerste merken van de grotere Airfryer. De meest gangbare kleuren voor de Airfryer zijn wit of zwart.

Airfryer accessoires
Let op bij het uitzoeken van je Airfryer accessoires dat er voor de XL versie van de Airfryer ook speciaal op maat gemaakte Xl accessoires zijn gemaakt! Wanneer je de verkeerde versie koopt, loop je de kans dat het accessoire niet past.

Hoe werkt een Airfryer XL?

De Airfryer heeft een algemene gebruiksaanwijzing en de XL versie verschilt daarin niet qua besturing. Het enige echte verschil is de maat van de mand waar het voedsel in komt. Er zit een knop op om de Airfryer aan te zetten en een lampje om te zien of de machine op temperatuur is. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de timer, zodat je de klok niet in de gaten hoeft te houden. De mand waar je het voedsel in stopt kun je in de machine schuiven en wanneer je en klik hoort zit de machine goed in elkaar en kun je beginnen met frituren, bakken of grillen!

Inhoud
De inhoud van de Airfryer XL loopt wel tot 3,5 a 4 liter! Dit zorgt er voor dat je grote porties kunt bakken, maar er ook voor kunt kiezen een mand met scheidingswand toe te voegen zodat je verschillende gerechten tegelijk kunt bereiden!

Hoeveel kost een Airfryer XL?

De Airfryer XL kost tussen de €99,- en €280,- euro. Dit hangt voornamelijk af van welk merk je kiest. Alle Airfryers XL zijn voorzien van Rapid Air-technologie.

Airfryer XL goedkoop kopen?

Op deze pagina staan alle XL Airfryers op een rij, zodat jij de beste en goedkoopste Airfryer kunt kiezen! Wil je gezond frituren, bakken of grillen? Dan is dit apparaat perfect voor jouw keuken!