[vc_custom_heading text=”Goedkoop je Airfryer kopen?” font_container=”tag:h2|text_align:left|color:%23000000″]

Wat is een Airfryer?

De nieuwste rage omtrent frituren, maar dan op een gezonde manier! Daarnaast wordt friet minder slap en smaken de meeste snacks en friet zelf beter wanneer ze uit de Airfryer komen! Het grote verschil met een normale friteuse is dat de Airfryer geen frituurvet nodig heeft, maar de inhoud verwarmt door middel van hete lucht circulatie. Eindelijk geen doorweekte friet meer!

Hoe werkt een Airfryer?

De Airfryer is een stylische machine die in verschillende vormen, maten en kleuren wordt geleverd en die ook prima in de keuken past! In de onderste helft van de machine zit een bak met handvat. Voordat je de Airfryer gebruikt moet deze eerst opgewarmd worden. Deze bak kun je er uit halen en hier stop je dat het eten in wat je gefrituurd wilt hebben. Daarna stop je de bak weer in de machine tot je een klik hoort. Je kunt de tijd en de temperatuur instellen op de machine door middel van verschillende knoppen op de Airfryer. Vergeet niet af en toe het mandje een keer te schudden zodat je friet of snacks niet aan elkaar plakken en dan kun je na het aflopen van de timer heerlijk genieten van je gezonde, niet vette, op lucht gebakken Airfryer friet!

Schoonmaken
De Airfryer is in de meeste gevallen vaatwasser bestendigd. De Airfryer pan en mand kunnen makkelijk uit het apparaat gehaald worden waardoor schoonmaken super makkelijk wordt! Nooit meer vette handen tijdens het schoonmaken van je Airfryer.

Wat kun je nog meer met een Airfryer?

De Airfryer biedt al vele mogelijkheden om het maximale uit de Airfryer te halen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met behulp van accessoires, verschillende snacks of friet en snacks tegelijk te bakken. Dit kan door een scheidingswand in het mandje van de Airfryer te bevestigen. Ook is het mogelijk om met een speciale Airfryer grilplaat, te grillen in je Airfryer.

Hoe veel kost een Airfryer?

Het ligt uiteraard aan de grote van de Airfryer en welk merk Airfryer je kiest, maar gemiddeld ligt de prijs voor een Airfryer tussen de €60,- voor kleintjes tot €300,- euro voor de grotere Machines. Bekijk ons assortiment voor de verschillende varianten.

Waar kun je een Airfryer goedkoop kopen?

Tegenwoordig kun je vrijwel overal online een Airfryer kopen. Wij hebben een aantal kwalitatieve Airfryers op een rij gezet die je goedkoop kunt kopen!

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=QKdeADgHU7o” src=”“https://www.youtube.com/embed/QKdeADgHU7o?rel=0&showinfo=0“” width=”“1280“” height=”“720“” frameborder=”“0“” title=”Airfryer video”][vc_btn title=”Airfryer kopen!” color=”primary” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.airfryervergelijken.nl%2Fbol-philips-viva-airfryer-hd9229-20||”]