Home Airfryer baktijden

Airfryer baktijden

Airfryer baktijden

In de onderstaande tabel staan verschillende gerechten die je kunt bakken in de Airfryer. Alle Airfryer baktijden in een overzicht, zodat je gemakkelijk weet welke gerechten je in de Airfryer kunt stoppen en hoe lang ze er in moeten. Het komt soms voor dat de temperatuur van de XL versie van de Airfryers ongeveer tien graden hoger gezet moet worden voor het gewenste resultaat. Ook moet bevroren voedsel langer in de Airfryer dan ontdooid voedsel.

[table id=1 /]

Op zoek naar recepten voor de Airfryer?

Wij zijn ons assortiment van gerechten nog voor je aan het uitbreiden, en in combinatie met de baktijden op deze pagina, kan je gemakkelijk ieder gewenste recept of product klaarmaken in jouw eigen Airfryer! Voor de recepten kun je terecht op deze pagina.

Grillen in de Airfryer

Zoals je waarschijnlijk al wist is het ook mogelijk om te grillen in de Airfryer. Hiervoor wordt aangeraden gebruik te maken van een speciaal ontworpen grillpan die je in de Airfryer kunt stoppen. Let op! Je hebt verschillende grillpannen voor de verschillende Airfryers. Van Philips heb je bijvoorbeeld de Avance en de Viva Grillpan!

Mis je nog Airfryer baktijden?

Laat het ons weten welke gerechten of producten jij nog mist zodat wij deze lijst met Airfryer baktijden kunnen bijwerken. Op deze manier hebben ook andere mensen wat aan jouw bijdrage!