Home Airfryer aanbiedingen

Airfryer aanbiedingen

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Airfryer aanbieding

Met enige regelmaat zijn Airfryers van de merken PhilipsPrincess en Tefal in de aanbieding. Deze aanbiedingen lopen vaak via webshops als Bol.com en Wehkamp.nl. Wanneer er aanbiedingen zijn publiceren wij ze op deze pagina en op onze facebook pagina. Eerdere airfryer aanbiedingen liepen op tot 30% procent korting, hou onze pagina’s de komende tijd in de gaten als je wil profiteren van deze kortingen! Bekijk hier de huidige kortingen die je bij bol.com kunt krijgen!

[easy-pricing-table id=”3783″][/vc_column_text][vc_column_text]

Philips Airfryer aanbieding

In de afgelopen maanden zijn er verschillende kortingsacties geweest voor Philips airfryers. Deze acties liepen op tot zo’n 30% korting. Wil je op de hoogte blijven van actuele acties? Hou deze pagina en onze facebookpagina in de gaten! Komende tijd is het door middel van een cashback actie zelfs mogelijk om de Airfryer Avance bijna voor de helft van de prijs te krijgen!

Philips Airfryer XL aanbiedingen

De XL versies van de airfryers zijn regelmatig in de aanbieding, de laatste maanden bijvoorbeeld bij bol.com en wehkamp.nl. Ook de airfryer xl aanbiedingen posten wij op deze pagina.

Philips Airfryer XXL aanbiedingen

De Philips Airfryer XXL is het nieuwste airfryer model van Philips. De naam verraad het al een beetje maar dit model is de grootste Airfryer van Philips. Op zoek naar een Philips Airfryer XXL aanbieding? Bekijk dan de bovenstaande tabel voor de laatste airfryer aanbiedingen.

Tefal Actifry aanbieding

De Tefal Actifry is ook regelmatig in de aanbieding. Houd de posts boven op deze pagina in de gaten, want daar staan de nieuwste kortingsacties van onder andere de Tefal Actifry.

Klik hier voor de laatste airfryer aanbiedingen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”td-default”][/vc_column][/vc_row]