Actifry recepten

Actifry Recepten

Eigenlijk zijn Actifry recepten het zelfde als de recepten van de normale Airfryer. Voor deze Actifry recepten en Airfryer recepten hebben wij een speciale pagina ingericht. Deze pagina kan je hier vinden.

Actifry recepten zijn niet alleen snacks

Hoewel je bij een Airfryer of Actifry al snel denkt aan een frituur, is deze nieuwe technologie ook perfect voor andere gerechten dan snacks. Er zijn ook hele gezonde Actifry recepten beschikbaar! Wat dacht je van een Roerbakschotel, of gevulde champignons?

Actifry receptenStaan niet alle gewenste gerechten op onze receptenpagina, dan is het ook mogelijk om een kookboek te bestellen waarin verschillende gerechten staan, die speciaal voor de Airfryer zijn gemaakt. Zet in een korte tijd de lekkerste Actifry recepten op tafel met de kookboeken die je kunt vinden op de winkelpagina.

Wat kan er in de Airfryer?

In de Airfryer kan je een gerecht naast de normale manier van opwarmen ook grillen. Voedsel wat onder andere in de Airfryer klaargemaakt kan worden zijn vis, vlees, snacks, aardappelen, verschillende groenten, (verse) frietjes en uiteraard nog veel meer!

Eigen recepten insturen?

Ken jij nog een heerlijk recept voor in de Airfryer? Neem dan even contact met ons op via onze contactpagina. Op deze manierĀ help je nieuwe Airfryer gebruikers met het maken van onvergetelijke gerechten. En daarnaast, wat is er nou leuker om te zien dat andere gebruikers jouw zelfbedachte gerecht klaarmaakt in zijn of haar keuken! Kortom, mis je nog een overheerlijk recept of gerecht, en wil je dat wij hem plaatsten op deze website? Stuur dan nu je recept in!

Verschil tussen Actifry en Philips Airfryer

Als je het verschil tussen de Actifry en de Philips Airfryer wilt weten, verwijzen we je graag naar de volgende pagina’s. Voor de Actifry pagina kan je hier terecht. En voor de Philips Airfryer kan je hier terecht.