Home aanbiedingen Black Friday Airfryers

Black Friday Airfryers

0

Wat is Black Friday

In november is het weer zo ver, Black Friday! De afgelopen jaren barst de van oorsprong Amerikaanse traditie helemaal los in Nederland, ook dit jaar! De Amerikanen gebruiken deze dag, die altijd op de dag na Thanksgiving is, om de decemberinkopen te doen. Alle grote webwinkels in Nederland spelen in op deze traditie en dat zie je bij webshops als Bol.com, Mediamarkt, Wehkamp en Zalando. Je komt de grootste kortingen tegen en sommige producten zijn zelfs helemaal gratis!

Black Friday en Airfryers

Nu vragen jullie je natuurlijk af, wat heeft Black Friday nou te maken met Airfryers? Ook op Airfryers en Airfryer accessoires zitten hoge kortingen! Heb je nog geen Airfryer in huis, of wil je eindelijk de handige accessoires aanschaffen, dan is Black Friday het goede moment om deze overweging werkelijkheid te maken!

Welke webshops doen allemaal mee?

Voor een uitgebreid overzicht met alle deelnemende webshops kun je terecht op BlackFridayShoppen.nl. Op deze winkel worden de kortingen, aanbiedingen verschillende winkels en extra informatie over Black Friday en Cyber Monday.

Om op de hoogte te blijven van de kortingen en aanbiedingen die eind november worden aangeboden op Black Friday is het ook mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je op tijd bent om gebruik te maken van de beste aanbiedingen van het jaar.

Hoe hoog kan de korting oplopen?

Geloof het of niet, maar er zijn kortingen die wel oplopen tot 50% korting?! Oftewel, voor de helft van de prijs. Daarnaast worden ook veel producten gratis weggegeven of meegegeven bij een aankoop van iets anders! Hou de aanbiedingen dus goed in de gaten. Heb je nog andere vragen over Black Friday, neem dan contact op via BlackFridayShoppen.nl.