Airfryer en Tefal aanbiedingen!

Airfryer en Tefal aanbiedingen

Airfryer en Tefal aanbiedingen!Deze week zijn er op bol.com een aantal Airfryer en Tefal aanbiedingen. Bij aankoop van een Airfryer of Actifry krijg je namelijk een cadeau.

Airfryer & Waterkoker

Bij aanschaf van onderstaande Airfryer modellen krijg je een gratis waterkoker cadeau. Daarnaast heb krijg je 34% korting bij de Airfryer Avance en 30% korting bij de Airfryer Viva. Neem snel een kijkje door op het model te klikken!
Philips Airfryer Avance
Philips Airfryer Viva

Bij Tefal een gratis gezelschapsspel cadeau!

Bij het onderstaande model, waar overigens ook nog 8% korting op zit, ontvang je een gezelschapsspel cadeau welke je na het eten gezellig kunt spelen met vrienden en familie!
Tefal Fry Delight

Overige korting!

Daarnaast kwamen wij van www.airfryervergelijken.nl nog een aantal andere aanbiedingen tegen die het bekijken waard zijn!
Inventum 36% korting!
Tefal Actifry 30 % korting!
Aerofryer XL 24% korting!

Overige korting en aanbiedingen
Voor overige korting en aanbiedingen met betrekking tot Airfryer, Actifry’s en Aerofryers kan je altijd op onze website terecht! Wij vergelijken de verschillende heteluchtfriteuses voor jou zodat je nooit te veel betaald. Daarnaast hebben we ook een pagina met de lekkerste recepten uit de Airfryer. Neem ook een kijkje op onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!