Tomatentapas uit de Airfryer

Tomatentapas uit de Airfryer

Dit recept kregen we binnen van een trouwe volger op Facebook! In dit recept leggen we uit hoe je een heerlijke Tomatentapas uit de Airfryer klaar kunt maken!

Ingrediënten
– 3 tomaten – in partjes gesneden.
– 4 tenen knoflook – in dunne plakjes gesneden.
– Parmezaanse kaas
– Zwarte of groene olijven
– Ansovisfilets
– 1/2 theelepel suiker
– Olijfolie
– zout
– peper

Hoe maak je Tomatentapas uit de Airfryer klaar?

Doe de tomatenpartjes in een ovenschaaltje die bestendigd is voor de Airfryer. Bestrooi met wat peper, een snufje zout en de suiker. Vervolgens Roer je het geheel door.

Verwarm de airfryer 4 minuten voor op 170 gr. Zet het schaaltje met tomaten er in en bak de tomaten 10 minuten.
Bak de schijfjes knoflook met wat zout en peper knapperig in een koekenpan in wat olijfolie. Pas op voor verbranden, de knoflook kan in een keer hard gaan!
Als de tomaten klaar zijn, leg er dan kruislings de ansjovisfilets op. Snijd de olijven in dikke plakjes en leg de plakjes olijven bij. Als laatste strooi je de kaasflinters er overheen.

Een lekkere aanvulling:
Tomatentapas uit de AirfryerWat ook lekker is bij dit gerecht zijn versgebakken broodjes of een knapperige bruschetta uit de airfryer.

Geniet nu van een heerlijke zelfgemaakte Tomatentapas uit de Airfryer!