Feta driehoekjes uit de Airfryer (The Philips Chef)

Feta driehoekjes uit de Airfryer

In dit recept van The Philips Chef wordt uitgelegd hoe je verse groente uit de Airfryer klaar kunt maken. Neem een kijkje op zijn Facebookpagina of website voor meer gerechten!

Ingrediënten

– 1 eidooier
– 100 g feta
– 2 eetlepels platte peterselie, fijngehakt
– 1 bosuitje, in dunne ringetjes
– versgemalen verse peper
– 5 vellen diepvries filodeeg, ontdooid

Hoe maak je Feta driehoekjes uit de Airfryer klaar?

Klop de dooier in een kom los en meng de feta, peterselie en bosui met wat peper naar smaak erdoor.
Snijd de vellen filodeeg elk in 3 repen.
Schep een volle theelepel van het fetamengsel op de onderkant van een reep deeg. Vouw het puntje deeg tot een driehoekje over de vulling en vouw de reep deeg zigzaggend op tot de vulling in een driehoekje deeg is gewikkeld. Vul zo ook de andere deegrepen met feta.
Verwarm de AirFryer voor op 200 °C.
Bestrijk de driehoekjes dun met olie en leg 5 driehoekjes in het mandje. Schuif het mandje in de AirFryer en stel de tijd in op 3 minuten. Bak de feta driehoekjes goudbruin. Bak de andere feta driehoekjes op dezelfde manier.
Serveer de driehoekjes op een schaal.Feta driehoekjes uit de Airfryer